Gıda Bankası’ndan yardım eli
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Gıda Bankası’ndan yardım eli

Facebook'ta paylaş
Sosyal yardımlaşmanın markası haline gelen ve halk arasında ‘İyilik Bankası’ olarak bilinen Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği, Ramazan Ayı’nda da paylaşma ve dayanışma geleneğini sürdürüyor. Dernek, Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve alışveriş çeki dağıttı
12/06/2018 , 11:54:19

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un en önemli projelerinden biri olan ve Haziran 2009’da kurulan Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Birsen Şenol liderliğinde emin adımlarla yoluna devam ediyor. Sosyal yardımlaşmanın markası haline gelen ve halk arasında ‘İyilik Bankası’ olarak bilinen Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği, Ramazan Ayı’nda da paylaşma ve dayanışma geleneğini sürdürüyor. Gıda ve giysi yardımından, eğitim alanında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, kırtasiye, okul kıyafeti yardımı ile kurban eti dağıtımına kadar geniş yelpazede vatandaşın yanında yer alan Gıda Bankası, Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmuyor. Yaklaşık bin 600 üyesi ve Gaziemirli vatandaşların katkısıyla bin 942 aileye yardım eli uzatan dernek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve alışveriş çeki dağıttı. İhtiyaç sahiplerine içinde mercimek, makarna, kuru fasulye, pirinç, nohut, un, şeker, çay, bulgur, salça gibi temel gıda maddelerinin yer aldığı paketleri dağıtan dernek alışveriş çeki de dağıttı. Alışveriş çekiyle ihtiyaç sahipleri ihtiyaç duydukları gıda ve temizlik malzemesini alabilecek.
Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu bayram da ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyoruz. Derneğimize kayıtlı Gaziemirli ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını, her zaman onların yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bir bayramda çocukların yüzünü güldürmekten daha önemli ne olabilir diyerek, özellikle çocuklarımıza bayramlıklar hediye ediyoruz. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyoruz.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin