Mehmet Tezkan’a Gaziemir’de sıcak ilgi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Mehmet Tezkan’a Gaziemir’de sıcak ilgi

Facebook'ta paylaş
Seçim çalışmaları için Gaziemir’e gelen İyi Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Gazeteci Mehmet Tezkan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşları ziyaret etti. Yerel Haberci ile sokak röportajı gerçekleştirdi.
14/06/2018 , 11:15:08

24 Haziran’da İyi Parti’nin İzmir’deki önemli kozlarından Gazeteci Mehmet Tezkan İzmirlilerin sıcak ilgisiyle karşılaşıyor. Tezkan seçim çalışmaları için geldiği Gaziemir’de de aynı ilgiyle karşılandı.

İyi Parti İlçe Başkanı Leman Emin Bayındır ve ilçe yöneticileriyle birlikte Gaziemir’de çeşitli temaslarda bulunan Mehmet Tezkan daha sonra ilçe meydanında ki kahve ve esnafları dolaştı. Vatandaşlarla sohbet etti.

ADD Gaziemir Şubesi’ni ziyaretinin ardından Abdullah Arda Meydanı’na gelen İyi Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Tezkan meydan turu sonrasında Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile gündemi değerlendiren bir röportaj verdi. İki meslektaşın söyleşi çevredekilerin ilgili ve meraklı bakışları arasında gerçekleşirken Yerel Haberci’nin sosyal paylaşım sitesinden canlı olarak daha sonrada banttan kamuoyu ile paylaşıldı.

Tezkan röportajı sırasında Türker Küpcük’ün yanı sıra Yerel Haberci köşe yazarlarından Varol Zenginobuz ve vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi.

Mehmet Tezkan verdiği röportajda “24 Haziran seçimleri doların ve enflasyonun hızla yükseldiği, ekonomi açısından güvenin sona erdiği, hukuk sisteminin yarattığı sıkıntılar noktasında nereye gidiyoruz diyenler için çok önemli. Herkes 25 Haziran sabahı ‘oh’ diyerek nefes aldığı bir güne uyanmak istiyor” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’den gelen teklif üzerine siyasete atılarak milletvekili adayı olduğunu ifade eden Tezkan “Milletvekili adayı olmam çok ani oldu. Biliyorsunuz seçimde çok ani oldu!” dedi.

İyi Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Tezkan yaptığı değerlendirmede şu görüşleri dile getirdi; “Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulması için yeni bir anlayışa ve partiye ihtiyaç vardı. İyi Parti bu ihtiyaca cevap verebilmek için liberali, milliyetçisi, sağcısı, solcucu bir araya gelerek çözüm üretecek bir yapı oluşturuldu. Ben bir sosyal demokratım şimdi ülkücü arkadaşlarla, liberal arkadaşlarla birlikteyiz. Gaziemir’de nasıl tüm yollar meydana çıkıyorsa. İyi Parti konum açısından aynen öyle. Tüm yollar İyi Parti’ye çıkıyor. Muhalefet partilileri ülkenin sorunlarını çözebilmek adına bir araya geldi. Millet İttifakı toplumda bir karşılığı olduğu görüldü. İyi gidiyoruz. Şimdi hepimizin görevi hızla uçuruma doğru sürüklenen Türkiye’ye bir el vererek uçurumdan aşağıya düşmesini engel olmak. Sonrasında güçlü ve adaletli bir hukuk sistemini yeniden kurmak. Ekonomi güvenli, hukuk sistemi adaletli işleyen bir düzen ister. Bugün 57 milyar dolar acil dövize ihtiyaç var. Bunu bulamayınca dışarıdan borç veren ülke aranıyor. Buda yüzde 20 faiz demek. Türkiye’de üretim durmuş, yatırım durmuş vaziyette. Sanayici bugün ta Portekiz’de yatırım yapıyorsa bu durum çok acı. Türkiye nere Portekiz nere? Sermaye güven istiyor. Bir gecede kanunların değiştiği düzenden kaçıyor. Köylümüz perişan. Kiraz tarlasının yarısını mazot giderini karşılayamadığı için toplayamıyor. Yarısını ‘sen’ topla diyerek başkasına devretmeye çalışıyor. Ülke sorunlarının çözümü için ortak akla ve güçlü parlamentoya, güçlü milletvekillerine ihtiyaç var. İngiltere’de de parlamento var. Orada hükümetler, siyasiler parlamenterlerden çekinir. Geçmişte bizde de öyleydi. Bir Turan Güneş vardı. Derya gibi bilgili bir adam. Ecevit ne diyecek diye O’na bakardı. Bir Saadettin Bilgiç vardı mesela. Demirel O’ndan çok çekinirdi. Şimdi ise tam tersi! Adam vekil olmuş el kaldıracak idari amirinden gelen işarete bakıyor. Kabul ettiği kanun hakkında bazen hiçbir bilgi sahibi bile değil! Ben anketlere inanan birisiyimdir. Ancak bugün anketçiler üzerinde de yoğun baskı var. Neticeler üzerinde oynayanlar var. Satır aralarındaki rakamlar da yayınlarken yarın bir başka durum olduğunda ‘bak biz şunu şöyle ifade etmiştik’ demek için demek için bu yola başvuruyorlar.”   

   

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin