CHP TEKİN AK PARTİ’YE İZMİR’DEN YÜKLENDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP TEKİN AK PARTİ’YE İZMİR’DEN YÜKLENDİ

Facebook'ta paylaş
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in daveti üzerine İzmir’e gelen Tekin, Buca ve Karabağlar’da seçim çalışmaları gerçekleştirdi.
17/06/2018 , 21:04:11

İzmir’e olan ilgi ve sevgisini her fırsatta dile getiren CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, İzmir’de esnaf ziyaretlerinde bulunurken, sokaktaki vatandaşlarla da sohbet etti. Gürsel Tekin’e ziyaretleri sırasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, CHP Buca İlçe Bakanı Kasım Akdağ, CHP İzmir Milletvekili Adayları Ednan Arslan ve Nilay Kökkılınç ile birlikte, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ da eşlik etti.

 

TÜRKİYE İNCE’DEN BİR NEFES ALSIN

 

CHP eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Karabağlar ve Buca’da ziyaret ettiği esnaflara hayırlı işler dilerken “Türkiye için hayırlısını dileyen herkesin de, 24 Haziran’da sandığa gidip, hem Muharrem İnce’ye hem de CHP’ye oyunu vermesi gerektiğini belirterek    “ 16 yıldır ülkeyi yönetenler bugün ‘Bize oy verin tüm sorunları çözeceğiz’ diyorsa, ortada artık çözemedikleri büyük bir sorun var demektir. Kendileri de gidici olduklarının farkında.  Vatandaşlarımız 24 Haziran’da ve gerekirse 8 Temmuz’da, AKP’ye ve Erdoğan’a oy değil ama yol vereceklerdir. Bunca yıl ülkeyi yönetemeyip halkımıza krizden, kavgadan, yoksulluktan, zorbalıktan başka bir şey sunamayanlara, yol verin çekip gitsinler. Türkiye İnce’den bir nefes alsın ”dedi

 

İzmir’in Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde rekor bir oyla ‘Tamam’ diyeceğinden emin olduğunu ifade eden Gürsel Tekin, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, kahvelerde oturan vatandaşlarla da sohbet edip, bayramlaştı. Tekin’i gören bazı araç sahipleri araçlarını durdurarak Tekin’le selamlaştı.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin