Gaziemir seçime hazır
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Gaziemir seçime hazır

Facebook'ta paylaş
98 bin 438 seçmene sahip, toplam 273 sandıkta oy kullanılacak Gaziemir’de partiler adeta istim üstünde çalışıyor. İlçe başkanları Gaziemirlileri demokratik tercihini kullanmaya ve 24 Haziran’da oy vermeye davet ediyor.
19/06/2018 , 09:50:58

Adaylık süreçleri, mitingler, karşılıklı eleştiriler ve atışmalarda sona geliniyor. Deyim yerindeyse dananın kuyruğu 24 Haziran 2018 Pazar günü kopuyor.

24 Haziran günü Türkiye’de yurt içi 56 milyon 322 bin 622 seçmen ve 3 milyon 47 bin 895 seçmen olarak üzere toplamda 59 milyon 369 bin 960 seçmenin oy kullanabilmesi için 180 bin 065 sandık kurulacak.

İzmir’de Gaziemir’inde içinde yer aldığı İzmir 1.Bölge Seçim Çevresi’nde kayıtlı 1 milyon 841 bin seçmen, kurulan 4 bin 462 sandıkta oy kullanabilecek. İzmir 2.Bölge Seçim Çevresi’nde kayıtlı 1 milyon 649 bin 191 seçmen, kurulan4 bin 872 sandıkta oy kullanabilecek.

Gaziemir özelinde ise 16 mahallede kurulacak 273 sandıkta toplam olarak 98 bin 438 seçmen oy kullanabilecek.

 

 İLÇE BAŞKANLARI NE DEDİ?

Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz:

Hedefimiz Gaziemir’de de birinci parti olmak

 

24 Haziran seçimlerinde Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğini, Ak Parti’nin mecliste tek başına iktidar olacağını iddia eden Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz “Bunu saha çalışmalarında da net bir şekilde gördük” dedi.

 

Yılmaz “Gaziemir’de seçim çalışmaları sırasında gerek vatandaşlarla bire bir yaptığımız temaslarda gerekse sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlerde şunu gözlemledik. 24 Haziran’da seçmenler tecrübeli siyasetçilerle, henüz hiçbir tecrübesi olmayan siyasetçiler arasında bir seçim yapacak. Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için hangi hizmetleri yaptığı ortadadır. Ak Parti’nin yaptığı, yapacaklarının teminatıdır. Bugüne kadar hiçbir şey yapamamış siyasileri vatandaşlarımız inandırıcı bulmuyor. 24 Haziran’da vatandaşlarımız tercihini Erdoğan’dan yana kullanacağından ve Ak Parti’yi mecliste tek başına iktidar yapacağına inancımız tamdır” dedi.

 

Gaziemir özelinde tüm siyasi partilerle birlikte dışlayıcı olmayan, barış içerisinde bir kampanyayı birlikte gerçekleştirdiklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz şöyle devam etti; “Bu güzel ortamın seçim gününde ve seçim sonrasında da devam etmesini diliyorum. Gaziemirli hemşerilerimizi 24 Haziran günü oy vermeye davet ediyorum.”

 

 

CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan:

Gaziemirliler 16 yıllık başarısız iktidara gereken en iyi cevabı sandıkta verecek

 

24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı ve muhalefetin bir yıl önce referandumda çıkan Hayır oylarının çok üzerinde bir oy alacağını iddia eden CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan “Genel merkezi idarenin İzmir ve Gaziemir’i dışlayan, ‘iktidar partisine ne kadar oy, o kadar hizmet’ yönetim anlayışına en cevabı Gaziemir halkı sandık başında verecektir”dedi.

 

İlçe Başkanı Özkan Ak Parti hükümetinin iç ve dış politikalarında başarısız olduğunu vurguladı. Liyakatten yoksun devlet yönetim kadroları nedeniyle ülkenin her alanda uçuruma doğru sürüklendiğini söyleyerek şöyle devam etti;

“Milletimizin dolar, faiz ve borç batağına saplanması, toplumsal bölünmüşlük, insanlarımızın bir birine karşı tahammülsüz hale gelmesi iktidar partisinin başarını net bir şekilde ortaya koymaktadır. Milletimiz artık değişimin zorunlu hale geldiği bilinciyle sandık başına gitmektedir. Sokakta kapı kapı dolaştığımız evlerde, ziyaret ettiğimiz her esnafta, çarşıda pazarda gördüğümüz vatandaşlarımız CHP’nin ve Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin umut olarak görüyor ve destekliyor. Seçmenler CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’den yeniden vekil, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacaktır. CHP açıkladığı seçim bildirgesinde herkese ve herkesime dokunan projeleriyle ve liyakatli kadrolarıyla iktidara hazırdır. Biz kazanacağız. Milletimiz kazanacak. Millet için geliyoruz.”  

  

İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Leman Emin Bayıdır:

Siyasette kavga dili son bulması için Kadınlar iktidara!

 

Tüm Gaziemirli seçmenleri 24 Haziran’da oy vermeye davet eden İyi Parti İlçe Başkanı Leman Emin Bayındır “Artık herkesi ayrım yapmadan kucaklayan ve milleti ile sözleşmiş bir İyi Parti gerçeği var”dedi.

 

16 yıldır ülkeyi yönetenlerin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den korktuklarını ve bunun için akıl almaz yöntemlere başvurduklarını iddia eden İyi Parti İlçe Başkanı Bayındır “ Bu seçim Türkiye için son demokratik seçim olmaması için herkesin sandığa gidip tercihini ortaya koyması çok önemlidir. Seçmenlerimizden şu gerçeği göz ardı etmemesinde yarar vardır. İktidar partisi ikinci turda kimi karşılarında görmek istemez sorusunu değerlendirdiğinizde cevabın Meral Akşener olduğu anlaşılacaktır” dedi.

 

Özellikle kadınlara seslenen İlçe Başkanı Leman Emin Bayındır destek istedi ve şöyle konuştu “ Gelişmiş ülkeler kadının siyasette önemini anlamış ve ülke yönetimini kadınlara emanet etmişlerdir. Bizlerde artık bir Kadın merhametine Türkiye’mizi emanet ederek siyasetteki bu kavga diline son vermeliyiz. Ancak böylelikle toplumsal ayrışmanın önüne geçebiliriz. İyi Parti olarak biz Kadın’ı iktidara taşıyoruz. Güneşli ve aydınlık yarınlar için, çocuklarımızın geleceği için Gaziemir’in yüzünü Güneşe dönmesini istiyoruz.”    

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin