GAZİEMİR ESNAFI ZABITA’YI UNUTMADI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

GAZİEMİR ESNAFI ZABITA’YI UNUTMADI

Facebook'ta paylaş
Zabıtalar Haftası’n da Gaziemir Belediyesi’nde görev yapan zabıtalarla bir araya gelen Esnaf Odası Başkanı Süleyman Beyen “Zabıtalarımız halkımızın ve esnafımızın huzuru için özveriyle hizmet ediyorlar” dedi.
07/08/2018 , 11:54:55

Arada sırada ulusal medyada esnaf-zabıta çekişmesine konu olan haberlerle karşılaştığımızda bazen esnafa bazen de zabıtaya hak verenlerimiz olmuştur. Bazen magazinsel bazen de skeçlere konu olan esnaf-zabıta ilişkileri merhum usta tiyatrocu Levent Kırca’nın oyunlarında epey bir malzeme olsa da esnaflar ve zabıtalar arasında yine vazgeçilmez bir kader birliği vardır!

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Zabıtalar Haftası’nda gerçekleştirdiği güzel bir etkinlikle Zabıtalarla birlikteydi.

Oda Başkanı Süleyman Beyen, başkanvekili Adem Balkaya ve yönetim kurulu Gaziemir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan zabıtalarla birlikte kahvaltı yaptı. Zabıtalar gününü kutladı.

Neşeli ve esprili bir atmosferde yapılan kahvaltıda her iki tarafta hayli keyifliydi.

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen " Vatandaşımız ve esnafın huzuru ve hakkını korumak için Gaziemir zabıta ekiplerimiz özveriyle hareket ediyorlar. Halkın ve esnafın sorunlarını çözen bir birim olmak için gayret gösteriyorlar” diyerek zabıtalara olan güvenini dile getirdi. Beyen yaptığı konuşmada şunları söyledi;

 

“Onların özverili çalışması ile Gaziemir ilçemiz daha da huzurlu bir kent olma yolunda ilerliyor. Ekiplerimizden tek isteğimiz esnaflarımıza şefkatle yaklaşmalarıdır. Ayrım yapmadan ötekileştirmeden insanlarla iletişim sağlamak yeterli olacaktır. Bunun sayesinde hem zabıta, hem vatandaş hem de esnafımız daha huzurlu bir Gaziemir’e kavuşacaktır. Bu kapsamda sizlerin zabıta haftanızı en içten dileklerimle kutluyorum. Zabıtalarımız işporta, trafik ve işgaliye sorunlarıyla uğraşmanın yanı sıra toplumun kent kültürüne uygun davranışlar geliştirmesine de yardımcı olmaya çalışıyor. Bu görevlerini yaparken de çeşitli zorluklar yaşıyor. Bu şartlarda görev yapmak elbette hiç kolay değildir! Bu zor şartlarda fedakârca görev yapan tüm zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum.”

 

Gaziemir Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Sipahioğlu’da zabıtalar olarak Esnaf Odası’nın yaptığı jetsen duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sipahioğlu kanunlarla belirlenmiş görevlerini yaparken en büyük desteği gördüğü Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol başta olmak üzere tüm esnaf yöneticilerine ve esnaflara teşekkür etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin