Gaziemir’de okulların tamirat ve bakımlarını Belediye gerçekleştirdi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Gaziemir’de okulların tamirat ve bakımlarını Belediye gerçekleştirdi

Facebook'ta paylaş
‘Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir’ diyen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ilçedeki eğitim kurumlarının tadilat ve bakım işlerini de üstleniyor.
28/08/2018 , 16:03:27

Gaziemir’i sosyal ve eğitim alanında da gelişmesine olumlu katkı veren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kendi görev ve sorumluluklarının arasında yer almamasına rağmen eğitim kurumlarının her türlü ihtiyacında adeta seferber oluyor.

‘Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir’ anlayışıyla eğitim ve sağlıkta marka projeler hayata geçiren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bu alanlara önemli yatırımlar yapıyor.

 Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği marka projelerle insanların hayatlarına dokunan Gaziemir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan kentteki okulların bakım ve tadilatını yapıyor. 

Elektrik ve su tesisatlarında gerekli yenilemeleri yapan belediye kötü durumda olan tuvaletleri de baştan sona yeniliyor.

Okul bahçelerini düzenleyen belediye, eğitim yuvalarına yeni spor alanları kazandırıyor, mevcut tesislerin bakım ve onarımını yapıyor. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kendi döneminde çocukların daha sağlıklı eğitim ortamlarına kavuşması için tüm olanaklarını seferber etti. Okulları adeta baştan yaratan Gaziemir Belediyesi eğitim yuvalarının bakımına bu güne kadar milyonlarca lira harcama gerçekleştirdi. 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin