BAKAN PAKDEMİRLİ “CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

BAKAN PAKDEMİRLİ “CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ”

Facebook'ta paylaş
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaklaşan yerel seçimin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyledi. Bakan Pakdemirli, “Bu seçimde alacağımız neticedeki en ufak bir zafiyet, başkanlık sistemin tekrar tartışmaya açacak, bunu unutmayın. O yüzden bizim kapı kapı dolaşmamız, herkese bu işin devamını anlatmamız lazım”dedi.
27/09/2018 , 12:17:32

İzmir’de AK Parti Gaziemir İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Milletvekillerinden Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, İl Başkanı Aydın Şengül, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ile AK Parti’nin farklı kademelerindeki yöneticiler katıldı.

GAZİEMİR TEŞKİLATIMIZ SEÇİME HAZIR

Mesleki odalar, Hemşeri dernekleri ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla sıkı bir işbirliği yapan ilçe teşkilatının yerel seçime hazır olduğunu vurgulayan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, hazırladıkları projelerin hayata geçmesiyle Gaziemir’i güçlü adımlarla geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Başkan Yılmaz, “Sıcak kanlı insanlarımızın yaşadığı Gaziemirimiz farklı bir yapıya sahip. Kavga kültürünün olmadığı ilçemizde barış ve hoşgörü hakim. Ben yaptım oldu, ben bilirim, ben en iyisini yaparım, ben olmazsam olmaz yerine Gaziemirli hemşehrilerimiz ortak akılla hareket edilmesini sever. Gaziemir kutuplaşmayı dışlamayı ötekileştirmeyi asla sevmez. Hoşgörüyü birleşmeyi kenetlemeyi omuz omuza mücadeleyi sever. Bu dinamikleri bilmeyen saygı duymayan ilçemiz siyasetinde başarılı olamaz. Bu dinamiklerin farkındalığıyla sandık kurullarımızı, Gençlik Kollarımızı, Kadın Kollarımızı ve Ana kademe yönetimimizi oluşturduk. Esnaflar, mesleki odalar, kulüpler ve derneklerimizle sıkı bir işbirliği yaptık. Her adımımızda istişare yaptık. ilçemizde yaşayan 7’de 77’ye binlerce hemşehrimizden Gaziemir’in mevcut sorunları, çözüm yolları gelecek talepleri konusunda bilgi aldık. Kendi çalışmalarımızla harmanlayıp ilçemizin gelecek vizyonunu oluşturduk. Teşkilatımız yerel seçime hazır”dedi. 

KİŞİLERE BAĞLI SİYASET YAPILMAZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül kişilere bağı siyaset yapılmasının yanlış olduğunu söyledi. Yerel seçim öncesinde yapacakları kamuoyu yoklamaları, istişareler ve çok sayıda yöntemin ışığında adaylarını belirleyeceklerini dile getiren İl Başkanı Şengül, belirlenen kişilerin arkasında teşkilatın duracağını ifade etti.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİNE GİDİYORUZ

AK Parti Gaziemir İlçe Danışma Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine doğru gidildiğini söyledi. Bakan Pakdemirli, “AK Partide hepimizin kalıcı olan görevi AK Parti Üyeliğidir. Görevlerin hepsi gelir geçer. Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Yarın seçimler var. Bana göre en önemli seçime doğru gidiyoruz Cumhuriyet tarihinin. Çünkü burada alacağımız en ufak bir kayıp bize Başkanlık sistemini tartışmaya açtıracak. O yüzden biz düne göre çok daha fazla çalışmalı özellikle kadınlara ve gençlerimize söylüyorum. Kapı kapı dolaşmalı hadi dostum hadi arkadaşım bu dava AK Partinin davası değil milletin davası bu çocuklarımızın geleceği dememiz gerekiyor. Eğer bunu demez ise eğer bir miktar oyumuz düşerse, Gaziemir’i AK Gaziemir yapamazsak İzmir’i alamazsak diyecekler ki ‘Bunlar bu işi yapamıyorlar tekrar parlamenter sisteme geçelim’. O yüzden Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine doğru gidiyoruz. Bu hoş sedanın devam etmesi gerekir.  Bu davaya gönül vermiş hepimizin devam etmesi gerekiyor. Menderes ile başlayan Özal ile devam eden Recep Tayyip Erdoğan İle devam eden bu çizginin mutlaka Türkiye’de devam etmesi gerekiyor. Bizimle ilgili çok ciddi oyunlar var. Rahmetli İnönü’ye soruyorlar Lozan nedir diye. İnönü Türk Milletine verilmiş 100 yıllık mühlettir diyor.  Bu mühlet doldu. Ülkemizi bundan sonra param parça görmek istemiyor isek. Bu davayı, bu hoş sedayı devam ettirmemiz lazım. Sahaya inip çalışmamız lazım”şeklinde konuştu.   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin