Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Hayvanları sevmeyen insanları da sevemez

Facebook'ta paylaş
Yerel yönetimlerin sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz, “Can dostlarımız için toplum olarak daha duyarlı olmalıyız "dedi
05/10/2018 , 12:23:24

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında partilileriyle birlikte ilginç bir etkinliğe imza attı. Başkan Yılmaz ve partililer ilçenin sokaklarında onlarca sokak hayvanını besledi. Bazı noktalara mama ve temiz içecek süt ve su bıraktı. Akşam saatlerinde gerçekleşen etkinlik hayvanseverleri duygulandırdı.

 

Üç saat boyunca hayvanlarla ilgilenen AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz kendi köpeği ile oynamayı da ihmal etmedi.

 

Hayvan sevgisinin bir günlük ve bir anlık olmaması gerektiğini belirten Başkan Yılmaz, “Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde arkadaşlarımızla sokak hayvanlarını besledik. Şehrimizin kenar çeperlerinde yaşayan hayvanları tercih ettik. Bir farkındalık oluşturduk. Doğayı ve içerisinde barınan tüm hayvanları korumak hepimizin görevi. Unutulmamalıdır ki hayvan sevgisi; insandaki merhamet, yardımlaşma ve iyilikseverlik gibi duyguları geliştirir ve bunun en önemli göstergesidir. Hayvansever dernekleriyle, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ilçemizde hayvansever sayısının arttırılması, bu konuda duyarlılığın arttırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hayvanlar Allahın sessiz kullarıdır. Ve bize emanetidir. Bu emanetlere sahip çıkmak bizler kadar yerel yönetimlerin de görevidir. Gaziemir’de Hayvansever bir belediyeye kısa zaman sonra yapılacak seçimlerden sonra kavuşacağız’dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin