Başkan Şenol’a Ankara’da sıcak karşılama!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Başkan Şenol’a Ankara’da sıcak karşılama!

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol gerçekleştirdiği Adalet Parkı ve Rekreasyon Alanı’nın açılışı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilçeye davet etti. CHP’de aday adaylığı takviminin işlediği günlerde Şenol’un genel başkanın yanı sıra partinin üst kademedeki diğer isimleri de ziyaret etmesi dikkat çekti.
11/10/2018 , 21:47:29

30 Mart 2019 Yerel Seçimleri’ne altı aydan az bir süre kala aday adaylığı takvimini ilk başlatan parti her zaman olduğu gibi CHP oldu. Seçimlerde adaylık bekleyen isimler ile ilk kez adaylık bekleyen isimler başvuru sürecinde çalışmalarına hız verdi.

2019 yerel seçimlerinde bir kez daha aday olmak isteyen isimlerden biri de iki dönemdir bu görevde bulunan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol. Başkan Şenol bir yandan elindeki projeleri bu dönemde gerçekleştirme çabasına hız verirken bir yandan da yapımı biten projeleri bu yıl sonuna kadar hizmete sokmaya ve açılışlarını yapmaya gayret ediyor.

Geçtiğimiz bahar ayında yapımını bitirdiği Adalet Parkı ve Rekreasyon Alanı projesinin açılışı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programını bekliyor. Araya giren 24 Haziran seçimleri nedeniyle aksayan açılış programının gelecek günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Ankara’ya giden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Adalet Parkı açılışı için davetini yineleyen Başkan Şenol bunun yanı sıra son 10 yılda yaptığı çalışmalarla ilgili genel başkanına bilgi verdi. Hazırlamış olduğu dokümanları iletti. Kılıçdaroğlu Başkan Şenol’u yaptığı hizmetler nedeniyle tebrik ederken ilk fırsatta Gaziemir’e geleceğini ifade etti.

Başkan Şenol CHP Genel Merkezi ziyareti sırasında Genel Sekreter Akif Hamza Çebi, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri’nden genel başkan yardımcıları Tuncay Özkan, Veli Ağababa, Gülizar Biçer Karaca, Onursal Adıgüzel ve CHP Yerel Yönetim Politikaları’ndan sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun ve CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkanı Emre Yılmaz’ı makamlarında ziyaret ederek Gaziemir’e davet etti.

Yaptığı nezaket ziyaretlerinde sıcak ve samimi karşılanan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol partisinin belediye başkanları toplantısına katıldıktan sonra İzmir’e dönecek.  

    

 

 

Sarnıç
13/10/2018 , 02:02:03
Apo başkanımla Halil başkanım aday adaylığında yarışır Halil başkanım tekra Başkan olur birdahaki dönem apo başkanıma bırakır mahşerin. 4-5 atlısı bu işe şaşar kalır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin