‘Gaziemir bizim, Gaziemir hepimizin..!’
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

‘Gaziemir bizim, Gaziemir hepimizin..!’

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol 2019’da gerçekleşecek seçimler için bir kez daha Gaziemir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan etti. Başkan Şenol, Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı’na başvuru dosyasını teslim etmeye ailesiyle birlikte gitti. Başkan Şenol; “Gaziemir bizim, Gaziemir hepimizin’ dedi.
20/10/2018 , 10:01:17

Gaziemir Belediye Başkanlığı görevine iki dönemdir devam eden Başkan Şenol, üçüncü dönem için kolları sıvadı. ‘Özümüz bir, gücümüz bir, sözümüz tecrübemizdir. Sen Gaziemir’sin, güveni, hizmeti ve büyümeyi seçersin’ diyerek yola çıkan Başkan Şenol’a çok sayıda partili, muhtarlar ve vatandaş eşlik etti. Başkan Şenol; ‘Gaziemir evladı, bizim oğlan’, ‘İşte örgüt işte başkan’, Gaziemir seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kendini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek; ‘Ben sizinle gurur duyuyorum’ dedi.

59 yıl sonra Cumhuriyet Halk Parti’li belediyecilik anlayışını Gaziemir’e getirdiklerini dile getiren Başkan Şenol; “59 yıl sonra aldık Gaziemir’i, bir daha vermeye niyetimiz yok. Gaziemir artık Atatürk kenti! M. Kemal Atatürk sevgisini kalplere, beyinlere her yere işliyoruz, işlemeye de devam edeceğiz” dedi.

 

“Gaziemir’in kaderini değiştirdim!”

Gaziemir’in tarihini ve kaderini değiştirdiğini söyleyen Başkan Şenol; “Göreve geldiğim süreçten itibaren geçen 9,5 yıllık zaman diliminde siz değerli Gaziemirli hemşehrilerimizle el ele, kol kola çok iş yaptık.  Çok şey başardık!  Yerel yönetim anlayışımız çerçevesinde her zaman adil, modern, güvenli ve daha yaşanabilir bir yarın kurma gayretiyle gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Sizden aldığımız güç ve destek ile hiç durmadan hizmete devam edeceğiz. Daha uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz. 7’den 70’e Gaziemir’e emek veren, ‘Bizim oğlan’ diyerek beni bağrına basan, 9,5 yıldır varlığıyla bana güç vererek, bugün de beni yalnız bırakmayan hemşehrilerime, parçası olmaktan onur ve şeref duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi Örgütüme ve her zaman yanımda olan aileme destekleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Hep daha iyisi için çalışacağım. Sözüm söz! Allah yardımcımız, yolumuz açık olsun…”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin