ADD Gaziemir Şube’de Hülya Özcan başkan!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ADD Gaziemir Şube’de Hülya Özcan başkan!

Facebook'ta paylaş
Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziemir Şubesi Genel Kurulu gerçekleşti. Tek adaylı genel kurulda Hülya Özcan’ın listesi seçildi.
05/11/2018 , 09:08:26

Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziemir Şubesi’nde Genel Kurul vardı. Genel kurula ADD Gaziemir’in eski şube başkanlarının yanı sıra Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve ADD üyeleri katılarak oy kullandı.

Divan başkanlığını Av.Özdinç Karasu’nun yaptığı genel kurulda tek liste yarıştı. ADD Genel Merkez Genel Denetleme Kurulu’na seçilen Turgay Altınışık genel kurulda aday olmadı. Altınışık’ın görev gereği istifasından sonra şube yönetimi tarafından başkanlığa getirilen Hülya Özcan ve arkadaşları bu kez genel kurulda üyelerden de yetki aldı.

Genel kurula hem üye hem de Gaziemir Belediye Başkanı sıfatıyla katılan Halil İbrahim Şenol yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Şenol “ADD’ye gücüm yettiğince katkı vermeye destek olmaya devam edeceğim. Ülkemizin içinde bulunduğu süreç ortada hepimiz ADD’ye sahip çıkma gibi çok önemli bir sorumluluğumuz var” dedi.

Genel kurula katılanlar arsında yer alan CHP Gaziemir’in eski başkanı Yüksel Demirsoy’da yaptığı konuşmada üye seferberliği yapılmasını önerdi.

Görevini Hülya Özcan ve arkadaşlarına devreden Turgay Altınışık yaptığı duygusal konuşmada “Bir birimizi bu çatı altında her türlü eleştirebiliriz. Bir birimize çok kızdığımız anlarda olabilir. Ancak unutmayalım ki bu kapıdan giren bir kişi en azından hiçbir şey yapmadan ülkenin geleceği için hiçbir adım atmadan evinde oturan kişiye göre değerli bir çaba sahibidir. Gönül rahatlığı ile görevimizi Hülya Özcan ve arkadaşlarımıza devrediyoruz” dedi.    

ADD Gaziemir Şubesi’nin yeni başkanı olan Hülya Özcan genel kurulda yaptığı konuşmada “5 yıllık üyelik sürecimde; 4 yıl Başkan Yardımcılığı, 2 yıl Kurultay Delegeliği ve 3 aydır da önceki başkanım Sayın Turgay Altınışık’ın Genel Denetleme Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolayı şube başkanlığı görevini yerine getirmeye çalıştım. Bana dernek ve örgüt kültürünü öğreten, yönetimi süresince başına gelen her olayı anlatıp, bulardan ders çıkarmamı sağlayan Sayın Turgay Altınışık’a teşekkürü bir borç bilirim.  ADD Gaziemir Şubesi, birçok proje ile şimdiye kadar kendini kanıtlamış bir şubedir. Yeni yönetim olarak, bunu devam ettirmekle kalmayıp daha da ileriye götürmemiz gerektiğinin bilincindeyiz”dedi.

ADD Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Hülya Özcan, Fatma Tınastepe, Naime Beken, Nurgün Altınışık, Layla Şekerci, Şevket Zağralı ve Koray Erk.

Denetim Kurulu: Zekai Yakar, Evin Kutlu, Buket Koç. Disiplin Kurulu: Ferruh Hotan, Mesut Şahin, Ozan Özçelik. Kurultay Delegeleri: Ertuğrul Gezenoğlu, Şenay Çavdar, Hülya Özcan, Evin Kutlu, Naime Beken ve Fatma Tınastepe.

KAHRAMAN
05/11/2018 , 11:46:23
BAŞARILAR
ADD Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu kadınlara emanet bu ulvi ve sorumluluğu yüklenmeleri takdire şayandır. Kendilerini, kutluyor ve başarılar diliyorum. Üye sayılarını arttırmaları en büyük görevlerinden biri olmalı.
Varol ZENGİNOBUZ
05/11/2018 , 09:03:05
tebrik
ADD Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu ; Hülya Özcan, Fatma Tınaztepe, Naime Beken, Nurgün Altınışık, Layla Şekerci, Şevket Zağralı ve Koray Erk. Denetim Kurulu: Zekai Yakar, Evin Kutlu, Buket Koç. Disiplin Kurulu: Ferruh Hotan, Mesut Şahin, Ozan Özçelik. Kurultay Delegeleri: Ertuğrul Gezenoğlu, Şenay Çavdar, Hülya Özcan, Evin Kutlu, Naime Beken ve Fatma Tınaztepe. Ayrı ayrı tüm gönül dostlarını tebrik ederim. Yine gururla görülüyor ki çoğunluk emektar ve her dönemlerin en büyük kahramanları olan "KADINLARIMIZ" da.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin