CHP aday adayları İl’in düzenlendiği yemekte buluştu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP aday adayları İl’in düzenlendiği yemekte buluştu

Facebook'ta paylaş
İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma yemeğine 1815’in üzerinde belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyesi aday adayı katıldı.
17/11/2018 , 23:12:08

CHP İzmir İl’in aday adaylarıyla birlik ve dayanışma yemeğine CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye başkan aday adayları Abdurrahim Nursoy, Halil Arda, Hakan Süvari, Yüksel Demirsoy, Bülent Zenginobuz, Muzaffer Kapı, Erkan Demir ve İsmail Özçelik tam kadro katıldı. Belediye başkanı ve aday adayları Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ile aynı masada birlikte yemek yedi.

Gecenin ev sahipliğini üstlenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptığı konuşmada tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarının altını çizdi. Yücel aday adaylarına bir de ikazda bulundu. “Aday adaylarımız belediye başkanlarımızı kamuoyunda tartıştıracak eylemlerden kaçınmalıdır” diye uyaran İl Başkanı Deniz Yücel yerel seçimlerin ülkeyi bölen, ayrıştıran Ak Parti iktidarından kurtulmanın ilk adımı olacağını söyledi.

Gecenin bir numarası şüphesiz ki CHP’ni Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ydı. Genel başkan yardımcısının konuşmaları pür dikkat dinleyen aday adayları Salıcı ile bir şekilde temasın yollarını aramaktan da kendilerini alamadı!

CHP genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı hizmetleri övdü. 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir özelinde hedeflerinin “30’da 30” yapmak olduğunu söyleyen Salıcı aday adaylarına da tavsiyede bulundu.

Salıcı “Aday tespiti hiçbir şekilde bir kişinin iki dudağından çıkacak sözle yapılmayacak. Bu süreçte 44 İl’e heyetler gönderdik. Son olarak 16 İl’e daha heyet gönderdik. Önümüzdeki günlerde de heyetlerimiz gönderilecek. İl Başkanımızın aday adayları için yaptığı uyarıyı bende tekrar etmek istiyorum. Bu konuda uyarmakla kalmam ve gereğini de yaparım. CHP aday adayı hiçbir şekilde belediye başkanlarımızı kamuoyunda tartıştıracak eylemler içinde olmamalı. Elbette içinizden birileri adayımız olacak ve hep birlikte o dayın etrafında birlik olacağız. Aday adayı arkadaşlarımızın Ankara’da çalışmalarının ve genel merkez koridorlarında dolaşmalarının onlara bir faydası olamaz” dedi.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin