Eğitimcilerden Başkan Şenol’a teşekkür
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Eğitimcilerden Başkan Şenol’a teşekkür

Facebook'ta paylaş
Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu okul aile birliği Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u misafir ederek okula yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti. Eğitime büyük önem verdiğinin altını çizen Şenol, “Geleceğin sahibi çocuklarımız için okullara desteğimizi arttırarak sürdüreceğiz” dedi
28/11/2018 , 11:45:23

Emrez Mahallesi’nde eğitim veren Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu’nun Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Sündür ile Okul Müdürü Fikri Yıldız, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u okullarına davet etti. Başkan Halil İbrahim Şenol başkan yardımcıları Barış Çağlar Çelik ve Önder Keskin ile birlikte okulu ziyaret etti, talep ve istekleri dinledi. Okul Müdürü Fikri Yıldız ile Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Sündür, Başkan Şenol’a okullarının her türlü ihtiyaçlarını karşıladığı için teşekkür etti.
Görev ve sorumlulukları arasında yer almamasına rağmen ‘Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir’ anlayışıyla bu alanlara önemli yatırımlar yaptıklarının altını çizen Başkan Şenol, “Her yıl yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan kentteki okulların bakım ve tadilatını yapıyoruz. Okulların tüm fiziki ihtiyaçlarını karşılıyor, binaların boya-badanası ve tamiratını yapıyoruz.  Elektrik ve su tesisatlarında gerekli yenilemeleri yapıyor, kötü durumda olan tuvaletleri de baştan sona yeniliyoruz. Okul bahçelerini düzenleyerek eğitim yuvalarına yeni spor alanları kazandırıyor, mevcut tesislerin bakım ve onarımını yapıyoruz. Çocuklarımızın daha sağlıklı eğitim ortamlarına kavuşması için tüm olanaklarımızla eğitim yuvalarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızın her zaman yanındayım” diye konuştu.


Öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği Başkan Şenol, belediyenin kayrak taşından okul duvarına yaptığı Atatürk portresinin önünde çocuklarla fotoğraf çektirdi.

 

Hakan doğan
04/12/2018 , 09:54:00
Boşuna istifa ettin Akp nin adayı sen olmazsın olsanda kazanamazsın

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin