GAZİEMİR GENÇLİK’TEN DAYANIŞMA GECESİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK’TEN DAYANIŞMA GECESİ

Facebook'ta paylaş
08/12/2018 , 09:05:03

 

Yeşil Beyazların her yıl geleneksel olarak düzenlediği Birlik ve Dayanışma Yemeği’ne bu yıl siyasileri ilgisi hayli fazlaydı.

İzmir Süper Amatör Lig’deki Gaziemir temsilcisi ilçedeki toplum kesimlerinin bir araya geldiği Birlik ve Dayanışma Yemeği’nin birini daha gerçekleştirdi.

Gaziemir Gençlik Spor Başkanı İsmail Calpbinici ve yönetim kurulu arkadaşları davetlileri kapıda karşıladı.

Yeşil Beyazların gecesine her yıl olduğu gibi Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da katıldı. Ak Parti Gaziemir İlçe eski başkanı olan ve partisinden belediye başkan adayı olması beklenen Nazmi Yılmaz, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, MHP İlçe Başkanı Köksal Koç, Gaziemir Gençlik Spor’un eski Başkanı ve  CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Hakan Suvari, CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayları Halil Arda, Abdurrahim Nursoy, Muzaffer Kapı Yeşil Beyazların Birlik ve Dayanışma Gecesine katılarak destek verdi.

Gecenin sunuculuğunu Gaziemirspor’da uzun yıllar futbol oynayan ve Gaziemir’in Monşer lakaplı ismi Halil İbrahim Aşıklar yaptı.

Gecede kısa bir açılış konuşması yapan Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı İsmail Calpbinici “Bu kulüp tüm Gaziemir’in. Bu nedenle herkesin desteğine ve ilgisine ihtiyacımız var. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız”dedi.

Bizim Bahçe’de yapılan gecenin solisti kendiside bir yönetici ve futbolcu olan Ulaş Şınlancı’ydı. Genç şarkıcı seslendirdiği şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin