ATA EVİ’NDE YILBAŞI KUTLAMASI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ATA EVİ’NDE YILBAŞI KUTLAMASI

Facebook'ta paylaş
Kentte yaşayan 60 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet veren Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi üyeleri burada edindikleri yeni arkadaşlarıyla yeni yıla merhaba dedi. Ata Evi üyelerinin yeni yıl sevincine ortak olan Başkan Şenol, “Yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı daha nice yıllar dilerim” dedi
31/12/2018 , 09:41:22

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un kentte yaşayan 60 yaş üstü vatandaşların sosyalleşmeleri, mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle kurduğu Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde yeni yıl eğlencesi düzenlendi.  Merkez sayesinde yaşamla yeniden güçlü bağlar kuran, evlerinden çıkıp sosyalleşmenin ve yeni arkadaşlıklar kurmanın, hobiler geliştirmenin, etkinliklere katılmanın mutluluğunu yaşayan üyeler merkezde edindikleri arkadaşlarıyla yeni yıla merhaba dedi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da üyelerin yeni yıl mutluluğuna ortak oldu.

Ata Evi’nde nice yıllara…
Ata Evi’nde düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılanBelediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, üyelerin yeni yıllarını kutlayarak şunları söyledi: “Hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizle siz büyüklerimize hizmet vermeye, sizlerin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Çocukların ölmediği, annelerin ağlamadığı bir dünyada sağlıklı ve mutlu bir yıl yaşamanızı diliyorum. Ata Evi’nde, yüzünüzden gülümsemenin eksik olmadığı daha nice yıllar yaşamanızı temenni ederim.”

Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen, hediyelerle arkadaşlarının yeni yılını kutlayan üyeler ise “Merkezde kurduğumuz dostluklar, katıldığımız sosyal aktivitelerle adeta yeniden doğmuş gibi hissediyoruz. 60 yaş üstü herkesi merkezimize üye olmaya davet ediyoruz. Bu merkezi açarak bize bu imkanları sunan Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin