ERDOĞAN AK PARTİ’Yİ İZMİR’DE HAREKETE GEÇİRDİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ERDOĞAN AK PARTİ’Yİ İZMİR’DE HAREKETE GEÇİRDİ

Facebook'ta paylaş
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı başta olmak üzere ilçe belediye başkan adaylarını İzmir kamuoyuna taşıyan Erdoğan yerel seçim startını da verdi.
06/01/2019 , 18:34:07

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de adaylarını ilk açıklayan lider olurken parti teşkilatını şimdiden harekete geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve 30 ilçeden 25 ilçe belediye başkan adayını açıklayan Ak Parti lideri diğer 5 ilçeyi de ittifak ortağı MHP’ye bıraktı.

 

Zeybekçi: 30 aday arkadaşımla İzmir'i şahlandıracağız

Denizli Büyükşehir eski belediye başkanı ve ekonomi eski bakanı ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi yaptığı basın açıklamasında iddialı konuştu.

"Hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimiz çok kuvvetli. Hep birlikte azimle çalışarak İzmir'i şahlandıracağız, hizmet bayrağını zirveye dikerek gönülleri kazanacağız" diyen Zeybekçi şu görüşleri dile getirdi;

“Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun olarak MHP'li kardeşlerimizle birlikte, önce gönülleri ihya, sonra İzmir'imizi imar edeceğiz. Önceliğimiz her zaman kadınlardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu güzel şehirde biz de kadınlarla birlikte yürüyeceğiz. Medeniyetlerin başlangıcına kaynaklık etmiş olan İzmir son yıllarda bahaneler ve mazeretler nedeniyle geri kaldı. Bu bahane ve mazeretlerle üstünün ideolojik kılıflarla örtülmeye çalışılıyor.Hedefimiz 31 Mart akşamına kadar gönülleri fethederek bütün bunlara son vermek ve İzmir'i zirveye taşımak. Yani biz, yollar, köprüler, tüneller,metrolar, tramvaylar, körfez geçişi, parklar, bahçeler, spor salonları, stadyumlar, yeni kentler, yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatları, katı atık ayrıştırma ve depolama tesisleri yapmadan önce, gönüller yapacağız. Aşkımızı, sevdamızı anlatırken, aynı zamanda dinleyen; ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Çünkü biliyorum ki insanımızın rızasının alınmadığı, gönlünün yapılmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız. AK Parti Hükümeti ve belediye başkanlığı dönemimde ve ekonomi bakanlığı dönemimde bugüne kadar vaat edipte yerine getirilmemiş hiçbir sözüm yok! Belediye Başkanlığı dönemimde Denizli’ye verdiğim hizmetler ortadadır. Gerek milletvekilliğim, gerekse Ekonomi Bakanlığım süresince bu aziz milletimize hizmetkar olmak temel yaklaşımım olmuştur. AK Parti'nin İzmir için hazırladığı ve yapımı devam eden projeleri ortadadır. Çanakkale Köprüsü'nün Çandarlı - Aliağa üzerinden İzmir’e ulaşması, İzmir - İstanbul Otoyolu, Ankara - İzmir Hızlı Treni ve İzmir-Antalya Otoyolu ile aynı güzergahın Hızlı Tren Yüzyılın projeleridir. 31 Mart’la birlikte İzmir’i dünya şehri yapma seferberliği başlatacağız. İzmirlilere 3 söz veriyorum. Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdiğimizde canımız pahasına tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. İzmir, milletimiz için hem kurtuluşun hem de kuruluşun simgelerindendir. 9 Eylül tarihinin belleklerimizdeki yeri, en az 29 Ekim tarihi kadar kuvvetlidir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’dan yaktıkları ateş, Ege’de harlanmış; vatan savunmasının sembolü olmuştur. İzmir’i kurtarmak, vatanı kurtarmanın bayrağı ve namusu olmuş; bu uğurda vatanın tüm evlatlarıyla beraber Ege’nin efeleri, zeybekleri, kızanları hep birlikte şehadete yürümüşlerdir. İzmir’imiz, bu yarışta hak ettiği yere ulaşmak için tarihi bir fırsatı 31 Mart’ta yakalayacaktır. Bölgemiz ve dünya, günümüzde baş döndürücü bir şekilde değişip gelişirken bahaneler ve mazeretler nedeniyle İzmir’imiz maalesef bu gelişimi büyük oranda ıskalamıştır. İdeoloji kılıfına bürünmüş beceriksizlikler İzmir’imize zaman kaybettirmiştir.  Bugün itibarıyla İzmir’imizde mazeret yok, yola devam diyoruz.”

 

Menderes Belediye Başkanı Soylu Seçim Startını Verdi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 2019 yerel seçimleri için seçim çalışmalarını doğup, büyüdüğü köyden başlattı.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yerel seçimleri için İzmir’de gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü köy olan Oğlananası’ndan başladı. Cumhur İttifakının ortak adayı olan Başkan Soylu’nun seçim startında AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve MHP İlçe Başkanı Önder Böncü’de yer aldı.

Halkapınar Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısının hemen ardından Oğlananas’ında gerçekleşen buluşmada Başkan Soylu’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Köy meydanının dolduran vatandaşlar Başkan Soylu’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Menderes için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “2014 yılında ilk seçim çalışmasına doğup, büyüdüğüm Oğlananası’nda başlamıştım. Şimdide adaylığımızın açıklanmasının hemen ardından Oğlananası’na gelip seçim çalışmalarımızın başlangıcını gerçekleştirdik. Menderes için ilk günkü aşkla çalışmaya durmadan yorulmada devam edeceğiz” dedi.

2014 yılından bugüne kadar verdikleri tüm sözleri tuttuklarını kaydeden Başkan Soylu, “ 5 yıldır Menderes’imiz için ne söz verdiysek yerine getirdik. Menderes’te gerçekleştirdiğimiz hizmet kervanı ile güzel ilçemize hep ilkleri kazandırdık. Şimdi sırada Menderes’i İzmir’in merkezi yapmaya geldi. Menderes’imizi her alanda İzmir’in merkezi yapmaya söz veriyorum. Bugüne kadar verdiğimiz sözleri nasıl ki yerine getirdiysek bu sözümüzü de yerine getireceğiz ve yeni dönemde güzel ilçemizi her alanda İzmir’in merkezi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Tüm siyasi partilere gönül veren vatandaşlara da seslenen Başkan Soylu, “Kar tanelerin çığa dönüştüreceğiz. Tüm siyasi partilere gönül vermiş hemşerilerime sesleniyorum. Gelin bir olalım, beraber olalım ilçemizi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyalım” diye konuştu.


 
 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin