"Bu iş sizsiz olmaz"
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

"Bu iş sizsiz olmaz"

Facebook'ta paylaş
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
29/01/2019 , 19:10:59

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesinin ardından ilk ziyaretini, Başkan Aziz Kocaoğlu'na yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Bize düşen görev, harç olup birlik beraberlik içinde hareket etmektir" şeklinde konuştu.  Sıcak geçen buluşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ve Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe ile Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer de yer aldı.

 

Zaman çok iyi değerlendireceğiz

Seçimde daha büyük başarılar elde edebilmek için hep birlikte çalışıp çabalayacaklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, "Bir an önce harekete geçip hedefe kilitlenerek, bu 2 ayı çok iyi değerlen dirip ne yapabileceksek yapacağız. Hem partimiz ve İzmir için hem de vicdani sorumluluk gereği çok çalışmalıyız. CHP’li ve İzmirli hemşehrilerimizin sağduyusuyla büyük bir başarı elde ederek yerel seçimleri tamamlayacağımızı düşünüyorum. Çalışmalarımızı sahada sürdüreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun; başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

Biz CHP'nin neferiyiz

Başkan Aziz Kocaoğlu, gazetecilerin başka bir partiden aday olacak mısınız sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Bizim ne başka bir yere gitmemiz ne başka yerden aday olmamız söz konusu değildir. Biz yıllardan beri CHP’nin bir neferi olarak nasıl çalışıyorsak, yine çalışacağız. 65 yıl önce , 6 yaşında oy pusulası dağıttım ben bu parti için.. Birleşik oy pusulasında CHP hanesine 'evet' mührünün basılması için yine elimden gelen her türlü desteği vereceğim. İzmirli için, İzmir halkı için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız.&rdquo ;

 

Sizsiz olmaz

Seferihisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ise "Bu iş sizsiz olmaz" diyerek başladığı sözlerini söyle tamamladı: “15 yıldır İzmir’e verdiğiniz emek, 15 yıldır İzmir’e kattığınız değerler yolumuzu aydınlatacak. Buradan yola çıkarak ileri gitmeye çalışacağız. Şimdiye kadar demokrasinin en güzel örneğini verdi İzmir. Medeni bir rekabet ortamı da yaşandı. Şimdi hepsi bitti. Bu 2 ayı İzmi r’in oy potansiyelini artıracak çalışmalar yaparak geçireceğiz. Size çok ihtiyacımız var.  Hep beraber çalışacağız.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin