CHP İLÇE BAŞKANI ÖZKAN“HALİL BAŞKAN 10 YILDA 20 YILLIK HİZMET VERDİ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İLÇE BAŞKANI ÖZKAN“HALİL BAŞKAN 10 YILDA 20 YILLIK HİZMET VERDİ”

Facebook'ta paylaş
11/02/2019 , 09:02:30

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan 31 Mart 2019 seçimleri için oldukça iddialı konuştu. Özkan “Önümüzdeki seçimde başarı çıtasını çok yukarıya çıkararak yükselteceğiz” dedi.

Seydiköylüler Derneği Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan Yerel Haberci’ye konuştu. İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük’ün sorularını yanıtlayan Özkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a hizmetleri için teşekkür etti. Partisinin aday adaylığı süreci ve seçimlerle ilgili düşüncelerini dile getirdi.

10 Yıldır Gaziemir Belediye Başkanı olarak görev yapan Halil İbrahim Şenol’a teşekkür eden Özkan “Seçim ofisimizin açılışında da ifade ettiğim gibi Halil Başkan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımız gerçektende görev yaptığı on yılda, daha önce geride kalan yirmi yılda yapılmayanı Gaziemir’e yaptı. Bu hizmetleri için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  

Partisinin aday adaylığı süreciyle ilgili de konuşan CHP İlçe Başkanı Özkan şunları söyledi;

“Pırıl pırıl 9 aday adayı arkadaşımız vardı. Ben ilçe başkanı olarak herkese eşit mesafede oldum. Partimizin 14 milletvekili var. Hiç birine gidip te şu arkadaşımız aday yapılsın , şu arkadaşımız olmasın diye bir demedim. Üst kademelere Gaziemir’de tüm adaylarla seçimi kazanacağımızı, bunda bir sorun olmadığı söyledim. İlçe başkanı olarak örgütümüzün, mahallelerdeki temsilcilerimizin düşünceleri aktardık. Sonuçta bu aday adaylığı süreci sona erdi. Halil Arda belediye başkan adayımız oldu. Halil Arda başkan ile Gaziemir’de seçimi kazanacağız. Başarı çıtasını da daha yukarıya taşıyacağız”dedi.

seydiköylü
14/02/2019 , 21:16:50
vay vay
vay vay VAY neler olmuş veya neler olmaya devam edecek KİMBİLİR...
Partili
14/02/2019 , 18:06:10
Biraz eşitlik
Kasım başkanım bütün aday adaylarına eşit mesafede olduğunuzu söylemişsiniz. Aday adaylarından Hakan SÜVARİ' nin dosya verdiği gün Kadın kolları başkanı Bengü SAYKÖSE' nin odayı terk etmesiyle ilgili herhangi bir işlem yapmayı düşünüyormusunuz peki?
hakan
14/02/2019 , 11:00:41
BİRLİK OLMA ZAMANI;
GAZİİİEEMİRLİİİİİ KARDEŞ BEN EMEKLİ BİRİSİYİM BENİM NE İSTEDİĞİM OLABİLİRKİ,BAŞKANLARDAN,EVET ZAMANINDA H.İBRAHİM ŞENEOL BAŞKANIM İÇİNDE ÇALIŞTIK,BUGÜN OLSA BUGÜNDE ONUN İÇİN ÇALIŞIRIM,BİZ SENİN GİBİ MENFAAT GÜDENLERDEN OLMADIK ÖNCE BUNU BİLESİN GAZİİİEEMİRLİ KARDEŞŞŞ
Gaziemir li
13/02/2019 , 21:35:44
Bos bunlar bos
Kim ne derse ne yazarsa bos \r\nKimin ne oldugunu neci oldugunu bilir gaziemir ve gaziemirliler \r\nDun iyi dediklerine neden bugun kotu dediklerini iyi bilirler \r\nBelli degilmi zaten kimler insan icine cikiyor kimler yanliz dolasamiyor \r\nDun abisini dostunu yoldasini satan bugun de \r\nOvduklerini satar \r\nUNUTMAYIN BIRKERE SATAN HEP SATAR \r\nHAYIRLI SATISLAR )))))
Gaziemir li
13/02/2019 , 21:31:36
Hakan kardes
Simdi diyorsun ki ilce baskaninn hayati chp gecmis olabilir ama GAZIEMIR CHP de gecmis gaziemirin tozunu yutmamis gaziemirin yagmurunda islanmamis \r\nHakan sen bir kac yil oncesine kadar halil ibrahim senol diye daglara taslara haykiriyordun \r\nYukarda ve meydanda ama sana is saglamadi peskes cekmedi senin isteklerine hayir dedi diye simdi ilce baskanindan medet umar oldun \r\n
hakan
13/02/2019 , 16:06:32
BİRLİK OLMA ZAMANI;
SEVGİLİ DOSTLAR ELBETTE CHP POLİTİKALARININ YANLIŞLIĞI OLABİR AMA BİLİNMELİDİR Kİ,BU ÜLKENİN CAN SİBOBU CHP DİR. ŞİMDİ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR,CHP ADAYI HALİL ARDA'NIN ARKASINDA DURMA ZAMANIDIR.İNANMAYANLAR İÇİN GERÇEK ,MARTIN SONU BAHAR OLACAKTIR.bu arada hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeyen bir GAZİEMİR ilçe başkanımız var daha ne olsun,başkanın ömrü CHP içinde geçmiştir.Öyle oturduğunuz yerden ahkam kesmekle olmuyor,dedikoducular gibi,
İzmir’li
13/02/2019 , 10:49:08
Arif olan anlar
Çok fazla takip etmesekte biliyoruz kimin kime yaptıklarının doğru olmadığını vurguladığın da ,kişilerin saf değiştirdiklerini bu arkadaşlar partiyi zerre kadar düşünmeyip partizanlarmış gibi CHP Başlığı açarlar ama sonuç onların menfatine ters düşen durumdur. her koşulda tehdit eder gibi desteklerini vurgularlar sanki zannedersin ki koskoca Gaziemir kendini ayrıcalıklı zanneden 10/15 bin kişinin tekelinde Bu rakam 140 binlik bir ilçe için ancak 10 da 1 oranındadır ( 1/10) unutmayın on birden büyüktür kendinizi partili gibi lanse edip parti içine nifak sokmayın
Emlak konutları
13/02/2019 , 10:04:03
özde ol
Sözlerinle ÖZÜN uyuşmuyor, sn. Özkan. Sizler Gaziemir' lileri çantada KEKLİK mi sanıyorsunuz. Bu seçim kaybedilince tek sorumlusu başkanı olduğunuz ilçe yönetim kurulu olacaktır. Hiç kimse birbirini kandırmasın açıklanan başkan adayını içinize sindiremiyorsunuz, çünkü sizden eğitim olarak on misli fazla. Mart'ın sonu baharmı NE hep birlikte göreceğiz.
Osman
12/02/2019 , 11:45:37
Elinsaf
Eşit mesafedeymiş.mevcut belediye başkanını yoksaydınız.şimdiki adayı görmezden geldiniz.yöneticilerinizin alayı bir adayın peşinden gittiniz.tarafsız davranmadınız.şimdiki adayın aday adaylık açıklamasında elini uzatmayan yöneticiniz var.uyarmadınız.bumu eşit_ mesafe??
Gaziemir li
12/02/2019 , 05:50:10
CHP
Ben belediye çalışanı olamayacak kadar yaşlı biriyim malesef emekliyim \r\nCHP delegesi de oldum yönetici side oldum \r\nŞuanda sade bir üyeyim ve malesef ki bu yönetim ve ilçe başkanı bu partinin başına gelmiş en büyük bir hayal kırıklığı dır \r\nİzmir adaylarını gördük seçim kaybetmek için elinden geleni yapan bir yönetim var ne yazikki biz Gaziemir şeydi köylüler olarak Halil Arda bizim kardeşimiz kucaklarız ama bu yönetim ve ilçe başkanı yanında olmadık ca aksi halde çok tepki alacak bizden olanlar bile oy vermeyecek seçim zora girecek bu bir uyarıdır umarım yerel haberci Türker kardeşim bu konuyu Halil Arda dile getirir biz bir araya geldikçe dile getiriyoruz \r\nNot : bankamatik memuru diyen arkadaş sen neden işten cikartildin onu bir anlat dinleyelim :)))))
sarnıçlı
12/02/2019 , 02:15:34
başkanlık
buradan fazla bir şey söylemeye gerek yok önce 10yıldır bld. bşk.Görevi yapan halil başakana tşk.ediyorum aday adylığı sürecinde kim neler yaptıysa başk. hakında kim genel merkeze hakında ne dosylar gönderdiyse hepsi bilinen gerçekler görevdeki bşk.kötüleyen onun sağlıkla ilgili üzerinde propoganda yapanlar kendilerini iy ibiliyor bunun zararını kendi göreceklerdir partiye ne kadar zarar verdiklerini iş işten geçtikten sonra anlaşılacaktırbu parti iki üç kişinin hemogonyasında ibaret değildir medyada poz vermekle seçim kazanılmaz fecboklarda paylaşım yapmakla bu işler olmaz onlar kendilerini iyi biliyor onlar aslında çok iş yapıyoruz diyorlarda aslında hiç bir iş yapmıyor .HALIL ARADA BŞK.adayımıza canı gönülden destekliyor sahada ne gerekiyorsa çalışıp tekrar beledeiye bşk. koltuğuna getirmektir ayrıca sarnıç seçimin kaderini belirleyecek halktır sayın başk. adayım sarnıçı ihmal etmeyiniz 20000 oy potansiyeli bölegedir saygılarımla sarnıçlı.
İzmir’li
11/02/2019 , 13:26:12
Menfaatçiler
Bu yorum yapan arkadaşlar kesinlikle inanıyorum ki sistemin oluşturduğu bankamatik memurlarıdır bu durumdan korkuyor olmalılarki artık nemalanamayacaklar. Artık kimse onların değirmenine su taşımayacak ve herşeyin kendi tekellerinde olmadığını anlayacaklar
GAZİEMİRLİ
11/02/2019 , 13:01:42
HAYAL
Sayın CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan görmediği hayalleri anlatıyor. Son on yıl Gaziemir için kayıptır. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Sayın Şenol Makamından çıkıp gaziemir'in sorunlarını görmemiştir. Makamında oturup 657 tabi kedisiyle hayvanlarıyla vakit geçirmiştir. (haberleri basında çıktı hayvan sever başkan) Gaziemir'in en büyük sorunlarından biri olan araç park yerleridir. Arda meydan projesini iki dönemde gerçekleştiremedi. Ancak meydan koyduğu maketi seyrettirdi.
seydiköylü
11/02/2019 , 11:59:57
kınıyorum
Sn başkan ; meydanda yaptığınız konuşmada Mart'ın sonunu bitürlü getiremediniz. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olurmuş. Sn. belediye başkanımız için 10 yılda 20 yıllık işleri yaptı demesini bildiğiniz kadar, keşke A.Nursoy' a destek olduğunuz kadar sn. başkanımızada destek verseydiniz. Aday adaylıkları sürecini hiç hakkaniyetli yürütemediniz. Gerçi balık baştan kokmuş. Genel merkezde bu süreçlerde çook yanlışlıklar yaptı..
Gaziemir li
11/02/2019 , 09:31:34
Wayyyy be
5 yıldır gaziemirde olan biri on yıllık hizmetten bahsediyor sen gaziemiri nekadar tanırsın ki konuşuyorsun \r\n9 adayim var diyorsun şuan ama aday adaylığı dönemi gazeteye verdiğin demetce benim 8 adayim var mevcut başkan Halil İbrahim Şenol ile çalışmam aday gösterilirse il genel merkez beni görevden alsın diyen ilçe başkanı Kasım Özkan degilmiydi ya ???? \r\nHalil İbrahim Şenol olmadan seçim kaybedeceğini çok iyi bildiği için çevir kazı yanmasın

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin