“HALİL BAŞKAN ÇITAYI ÇOK YÜKSEĞE KOYDU ONU AŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

“HALİL BAŞKAN ÇITAYI ÇOK YÜKSEĞE KOYDU ONU AŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Facebook'ta paylaş
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, CHP’li belediye başkanı Halil İbrahim Şenol’un çok başarılı bir belediye başkanlığı yaptığını ifade ederek “Amacımız O’nun çok yukarıya koyduğu hizmet çıtasını daha da yukarıya yükseltmek” dedi.
11/02/2019 , 09:17:28

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda’dan, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan övgüyle söz etti.

Seydiköylüler Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda Yerel Haberci’ye bir röportaj verdi.

Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük’ün sorularını yanıtlayan Başkan Adayı Arda, Gaziemir’in Kurucu Belediye Başkanı dedesi Abdullah Arda’dan sonra aday gösterilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Arda “Yaklaşık yüz yıllık bir sürenin ardından dedemin oturduğu makam koltuğuna talip olmak benim için çok büyük bir onur oldu. İnşallah 1 Nisan’dan sonra belediye başkanı olarak O’nun koltuğuna oturacağım” dedi.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un kente büyük hizmetleri olduğunun altını çizen Başkan Adayı Halil Arda, Şenol ve O’nun dönemi için şunları söyledi;

“Halil İbrahim Şenol her şeyden önce benim çok iyi bir arkadaşım. 2009 yılında ben de O’da CHP’den belediye başkan aday adayı olduk. Partimiz o tarihte kendisini aday gösterdi. Bende bu karara saygı duydum ve O’na destek verdim. Hep birlikte çalıştık. Halil Başkan CHP’ye 60 yıl sonra belediye başkanı kazandırmış partimizin çok önemli ve değerli bir ismi. Seçimi kazandıktan sonra Abdullah Arda Meydanı’nda hep birlikte sevindik. Kendisine belediye başkanlığı döneminde de destekledim. Halil Başkan Gaziemir’e çok güzel hizmetler getirdi.Çok başarılı bir dönem geçirdi. Şimdi çok yükseklere taşıdığı çıtayı bizler daha yükseklere taşımak için çalışacağız. Halil Başkan aday olduğumda beni arayan ilk isimdi! Kendisiyle telefonla her zaman iletişim halindeydik. Seçim ofisimizin açılışında birlikteydik. Halil Başkan ile aramda hiçbir kırgınlık yok. Önceki günde kendisini makamında ziyaret ettim. Çiçeğimi verdim. Birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Seçimde beni destekleyeceği ve birlikte çalışacağı sözünü verdi. Kendisine bu desteği için çok teşekkür ederim.”  

Hakan ZENGİNOBUZ
12/02/2019 , 13:03:23
Doğru Aday, doğru insan.
Polemiğe girmeyen, uzlaşmacı, barışçı, yenilikçi, insanları dinleyen, sorunlara odaklanan çözüm odaklı bakış açınız ve her şeyden önce siyasette unutulan değerleri yaşatacağınıza inancımızla çok doğru bir aday olduğunuzu düşünüyor ve can-ı gönülden destekliyoruz.
Merve
12/02/2019 , 11:59:50
Irmak Mahallesi
Geçen yolda gördüm kendisini.Resmen koşuyordu.Yanımdakine sordum bu ne telaş baksana dedim.Arkadaşım tanıyormuş.Halil Arda bu abi,babamın arkadaşı,belediye başkanı olacak dedi.Gözleri parlıyor bu abinin.Dinamik, sosyal medyadan izlediğim kadarıyla bilgi birikimi yüksek ve vizyonu geniş.Oyum sana Halil Abi.
KAHRAMAN
12/02/2019 , 09:00:42
ÇITA
HANGİ ÇITA GÖREN VARMI????????
Emrez
12/02/2019 , 07:18:08
Teşekkür
Dün akşamki toplantıdan dolayı size teşekkür ederim ederim.Çok güzel geçti.İçimde ufak bir tereddüt vardı.Onu da samimiyetinizle,dürüstlüğünüzle,açıklamalarınızla yok ettiniz.Farklı bir başkan olacağınız kesin.Gaziemir farklı bir yönetim anlayaşıyla tanışacak.
Gaziemir li
11/02/2019 , 13:55:51
Önce
Sayın Halil Arda adaylığın hayırlı olsun \r\nÖncelikle bir iki kardeş tavsiyesi sana \r\nİlk yapman gereken en eski CHP lileri bir ziyaret et ama ilçe başkanı falan olan olanları değil geçmişte gençlik kollarında olanları kadın kollarında olanları ilçe yöneticisi olanları delegelerin bir gönlünü al bir ziyaret et ulaş \r\nŞu yanında olmaya çalışan daha önce Halil İbrahim Şenol un yanında olup sonra ona hayinlik yapan ihanet eden saygısızlık yapan çoluk çocuğu yanında taşıma çünkü derler ya bugün bu başkanı satan yarın senide satar \r\nOndan sonra gezdigin mahallede ki eski partilileri partiye çok emek verip bir değer olan insanları yanında bulundur bence \r\nÇünkü suanki mevcut ilçe ve yönetimi herkesi küstürmus kırmıştır onların olduğu yerde tepki artar \r\nMesela cumartesi sarnıç pazarına geldiniz Abdurrahim nursoy neredeydi Veysel ucal neredeydi Ahmet Çelik neredeydi Raşit neredeydi müdür neredeydi ve bunun gibi yıllarını bu partiye veren insanlar neredeydi \r\nNeden haber verilmedi \r\nOnlar yanında olsaydı bayram havasında karsilanirdiniz ama Kasım Özkan ile sarnica girerseniz tepki alırsınız\r\nÇünkü daha beş yıldır burda ve hiç kimsenin bir yarasına merhamet olmadı \r\nBirde insanlara daha çok dokunan insanlar olmalı yanınızda \r\nBen beklerdim ki her yerde yanında belediye başkanı olsun söz de değil özde olmalı
Çarşı
11/02/2019 , 09:21:15
Seydiköy
HALİL ARDA BAŞKANLA HEDEF 2019

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin