İpek Doğrukaş Gazi Mahallesi Muhtar Adayı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İpek Doğrukaş Gazi Mahallesi Muhtar Adayı

Facebook'ta paylaş
14/02/2019 , 20:44:21

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, yalnızca ilimizi ve ilçemizi yönetecek belediye başkanlarının yanı sıra her daim bize hizmet verecek olan muhtar ve azalarını da belirleyeceğiz.

Seçimlere artık iki aydan az bir süre kala mahalle muhtarlığı için aday olanlarda yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden biri de İzmir’in Gaziemir İlçesi’nin ikinci büyük mahallesi olan Gazi Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu açıklayan İpek Doğrukaş oldu.

Gaziemir’in yerleşik aile büyüklerinden Mustafa Acar ve Nazmi Berber’in torunu olan İpek Doğrukaş 1980 yılında Gaziemir’de doğdu.

Eğitimini; Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi,

Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde tamamlarken, Dokuz Eylül Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı’na katıldı.

Gazi Mahallesi Muhtar Adayı İpek Doğrukaş kendini ve amacını şu cümlelerle açıkladı;

“1980 yılında Seydiköy/Gaziemir’de doğan, üniversite mezunu, evli ve bir çocuk annesi kendini eğitime adamış biriyim. Mustafa Acar ve Nazmi’in torunuyum. Hayatım boyunca hep Gaziemir'e sevdalı biri olarak yaşadım. Ancak eğitimim ve eşimin işi gereği 15 yıl memleketimden uzakta kaldım. Öncesinde doğu, batı, kuzey ve güney fark etmeksizin mesleğim gereği çevremdeki insanların hayatlarına her zaman küçük dokunuşlar yaparak kelebek etkisi yarattım diyebilirim. Türkiye'nin birçok yerinde bunca insana dokunabilmişken şimdi sıra doğduğum ve büyüdüğüm yere geldi. Bu hissiyatla Gazi Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koymaya karar verdim. Amacım yardıma ihtiyacı olanlara ulaşmak. Topluma Hizmet, Eğitime Destek için yola çıkıyorum. Hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.”

İpek Doğrukaş’ın Muhtar Aza Adayları ise şu isimlerden oluştu;

İlhan Akal Emekli Asker (İşletmeci. Ankara Ünv.Siy.Bil.Fak. ve Anadolu Ünv. İşl.Fak. mezunu), Hüseyin Karaduman Emekli Öğretmen (İdareci), Gülhan Can (Serbest Meslek), Nilgün Öztürk (Serbest Meslek),

Mustafa Berber (Emekli), Fatoş Sipahioğlu Ev Hanımı, Metin Yavuz (Serbest Meslek), Selin Demirtaş (Ev Hanımı.Yahya Kemal Beyatlı İÖO Okul Aile Birliği Üyesi)

 

 

 

 

Varol ZENGİNOBUZ
14/02/2019 , 21:14:30
tebrikler...
Her zaman her yerde en büyük kahramanlar " KADINLARIMIZ " dır. Farklı mahallede ikamet etmeme rağmen, kadın adayların olmasını son derece ÖNEMSEYEN kişilerdenim. Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun, başarılar diliyorum...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin