Başkan Şenol;“Bu onur bana yeter!”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Başkan Şenol;“Bu onur bana yeter!”

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediyesi 2014-2019 yılı Mart ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin, Gaziemir’e yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şenol’a övgü dolu sözlerle veda etmesi üzerine Meclis’te duygu dolu anlar yaşandı. Meclis üyelerine emekleri için teşekkür ederek, adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol; “Bu kentte 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu onur bana yeter. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
02/03/2019 , 10:08:25

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,  meclis üyeleri ile son meclis toplantısının ardından, düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Gaziemir’in gelişmesine katkıda bulunan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Şenol; “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, bizim dostluklarımızın makamlarla alakası yoktur, ölünceye kadardır. Kiminizle beş yıl, kiminizle on yıl çalıştım. Zaman zaman tansiyonlar yükselse de bunu siyasetin doğası kabul edip, Gaziemir için el birliğiyle her zaman en iyisi olsun diye çalıştık” diye konuştu.

“Bu meclis iyi işler başardı !”

10 yıllık görev süresince Meclis’te Ak Parti grubu ile yüzde 95 ortak karar aldıklarını dile getiren Başkan Şenol, “Güzel günlerde oldu, zor günlerde ama bu meclisin iyi işler başardığına inanıyorum. İnşallah bizden sonra gelecek olan arkadaşlar da bunu devam ettirir. Biz her zaman daha iyi bir Gaziemir için çalıştık. Mutlak bir son yok. Hep daha iyisini ve daha güzelini isteyeceklerdir. İnşallah arkadaşlarımız da güzel işler başarırlar” dedi.

 

Adalet heykeli takdim etti

5 yıllık görev süresi boyunca Gaziemir’e hizmet eden meclis üyelerine teşekkür ederek,  Adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol; “Siyasetin amacı para kazanmak değil. Bunun onuru insana yeter. En büyük zenginlik de onurdur bana göre. Bizim de Allah’a şükür orada bir resmimiz olacak. Biz de onun onuru ve gururu ile yaşayacağız. Sizlere Adalet Parkımızda da bulunan ‘Adalet Heykeli’ni takdim etmek istiyorum. Çünkü hepimizin bir gün adalete ihtiyacı olacak” şeklinde konuştu.

 

“Hakkınızı helal edin…”

Meclis üyelerinden helallik isteyen Başkan Şenol, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Öncelikle bana 10 yıl bu onurlu, şerefli görevi veren partime ve beni buraya taşıyan Gaziemir halkına teşekkür ederim. 60 yıl sonra devraldığımız Gaziemir’de Cumhuriyet Halk Parti’li belediyecilik anlayışının devam edeceğine gönülden inanıyorum. Tüm meclis üyelerimden ve çalışma arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Benim sizde bir hakkım varsa, helal olsun!

“Gaziemir’de devrim yaptınız”

CHP Grubu adına Grup Başkanvekili Neriman Balcı Türkeri Başkan Şenol’a şu sözlerle teşekkür etti: “10 yıldır Gaziemir’e sosyal belediyecilik anlamında dokunarak, yeşili çoğaltarak, sağlık ve sosyal işlerde devrim yaparak ilçemize farkındalık kattığınız için size çok teşekkür ediyoruz.”

 

“Sürçülisan ettiysek affola…”

Ak Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan da Başkan Şenol’a teşekkür ederek; “Bugüne kadar bu meclis çatısı altında Gaziemir adına birçok karar aldık. Hepsi de Gaziemir halkının yararına oldu. Gaziemir için hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra gelen hangi parti olursa olsun; “Memleket işi Gönül İşi de” olabilir, “Mart’ın sonu bahar” da olabilir. Burada önemli olan Gaziemir için birlik ve beraberliğin olması. Bugüne kadar yüzde 95’in üzerine ortak kararlar aldık. Size ve meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeri geldi abimiz, yeri geldi başkanımız oldunuz. Bu çatı altında sizlere sürçülisan ettiysek affola… Bundan sonraki arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Gaziemir
02/03/2019 , 10:42:25
Teşekkür
Başkanım siz Gaziemire hizmet ettiniz.Allah rağzı olsun.şimdi sıra Halil Ardada.Allah Halil kardeşimin yar ve yardımcısı olsun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin