MODEKO 2019 İZMİR’DE BAŞLADI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

MODEKO 2019 İZMİR’DE BAŞLADI

Facebook'ta paylaş
06/03/2019 , 19:44:28

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ağırlayan MODEKO 2019 İzmir Mobilya Fuarı, Fuar İzmir’de açıldı. 300’ün üzerindeki seçkin üretici firmanın katılımıyla gerçekleşen Fuar, sektöre 5 verimli iş günü sunacak. Türkiye’nin en kapsamlı alım heyetlerine MODEKO’nun ev sahipliği yaptığını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, son trendlerin sergilendiği organizasyonun katılımcılarını da ziyaretçilerini de memnun edeceğini söyledi.

KALİTE ÇITASI YÜKSELİYOR

Türk Mobilya endüstrisine yön veren İzmir Mobilya Fuarı MODEKO 30. kez İzmir’de açıldı. Açılış törenine mobilya sektörünün önde gelen isimleri, mesleki oda ve derneklerin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, farklı ekonomik göstergelere rağmen büyüklüğünü koruyan MODEKO’nun kalite çıtasını yükseltmeye devam ettiğini söyledi.  

ÜRETİCİYİ HEDEF PAZARINA ULAŞTIRIYORUZ

İşleyen konuşmasını şöyle sürdürdü,“ Ulusal ve Uluslararası temsilciliklerimizle Türkiye ve dünyanın dört bir yanından mobilya alıcılarını fuarımıza davet ettik. Gelen talepler doğrultusundaki ürünleri üreten Türk firmalarımız ile ithalatçıların MODEKO’da bir araya gelmesini sağlayacağız. Bu fuar, Türkiye mobilya sektörünü ulusal ve uluslararası pazarlara açan vitrin niteliğindedir. Bu vitrinin de katsıyla Dünya çapında 179 ülkeye Türk mobilyası ihraç ediliyor. Fuarlar sayesinde yerli ve milli olan mobilya sektörümüz her yıl dış ticaret fazlası veriyor. Sektörümüzle birlikte başladık. Birlikte başardık. Yeni başarıların katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizle birlikte olması diliyorum”dedi.

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı (İZMOD) Hasan Özkoparan, İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği (HALIMDER) Başkanı Naci Ölçen, İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu

Karabağlar Belediyesi Başkanı İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan yaptıkları konuşmalarda sektörün önemine vurgu yaptı. İstihdamı yoğun olan sektörün geleceğini tasarımların belirleyeceği ifade edildi. CHP İzmir Milletvekillerinden Kani Beko ve Bedri Serter sektör için iyi dileklerde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından davetliler 30. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO’nun açılış kurdelesini kesti. Açılış programının ardından davetliler toplu olarak Fuar İzmir alanındaki statları ziyaret etti. Klasik- modern ev mobilyası, ofis mobilyası ve bahçe mobilyaları grubunda bu yıl 307 firma stant açtı. Dış pazarlardan gelecek olan ziyaretçilerin yanı sıra iç piyasa sirkülasyonu içinde cazip bir pazar olan MODEKO’da  İzmir, Manisa, Balıkesir, Antalya, Ankara, İstanbul, Isparta, Bursa, Denizli, Gaziantep, Uşak, Kayseri, Konya, Aydın, Eskişehir, İnegöl, Burdur, Adana, Afyon ve Samsun il ve ilçelerinden fuara katılan firmalar tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine hızlı başladı. Fuar İzmir’de A ve B hollerinde birbirinden özel stantlarda sergilenen Ev mobilyaları, Ofis mobilyaları ve Bahçe mobilyaları dışında bu yıl ilk kez Halı ve Zemin kaplamaları Özel Bölümü oluşturuldu.

Efor Fuarcılık alım gücü yüksek yabancı firma temsilcilerinden oluşan alım heyetleri oluşturdu. Lübnan, Suudi Arabistan, Filistin, Irak, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, İsrail, Yunanistan, Libya, Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ürdün, Umman, Dubai, Katar, Kırgızistan, Sırbistan, Bosna Hersek ve Nijerya başta olmak üzere 45 farklı ülkeden teyitli iş insanları MODEKO’yu ziyaret edecek. Ayrıca İstanbul, İnegöl, Ankara, Antalya, Bursa, Orta ve Doğu Karadeniz illeri, Kayseri, Gaziantep, Antakya, Malatya, Diyarbakır, Denizli ve Aydın il ve ilçelerinde yapılan özel davet ve sunumlar kapsamında oluşturulan alım heyetleri organizasyona katılacak.  

MODEKO 2019 Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı 6-10 Mart 2019 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşecek.  Türkiye’nin her bölgesinden 307 Firma ve markanın katılımı ile düzenlenen organizasyon 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin