Yaş Dostu Gaziemir
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Yaş Dostu Gaziemir

Facebook'ta paylaş
Halil Arda’dan ‘Yaş Dostu Gaziemir’ sözü Gaziemir’de çalmadık kapı-sıkmadık el bırakmama şiarıyla seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, Yaşlılar Haftası nedeniyle Gaziemirli yaş alan hemşehrileriyle buluştu.
17/03/2019 , 20:23:28

Yaş alan büyüklerle sohbet edip ellerini öpen ve başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren de onların yanında olacağı sözünü veren CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, Gaziemir’i yaş alanların keyifle ve huzurla yaşayacağı bir ilçe haline getirmek için birçok projeyi ardı ardına hayata geçireceklerini açıkladı.

PUSULA BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA YOLA ÇIKTIK

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, ‘Pusula Belediyecilik’ sloganıyla çıktıkları yolda hazırladıkları projelerle gençlere, kadınlara, çocuklara, engellilere ve yaşlılara dokunmayı ve yol gösterici olmayı amaçladıklarını söyledi.

GAZİEMİR ‘YAŞ DOSTU KENT’ OLACAK

İlçelerini aynı zamanda ‘Yaş Dostu Gaziemir’  haline getirmeyi dilediklerini belirten CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, yaş alan Gaziemirli hemşehrilerinin başta sağlık olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacaklarını ve onların tüm belediye hizmetlerine hızlı ve kolay ulaşmalarını sağlayacaklarını dile getirdi.

MAHALLE SAKİNLERİ VE YAŞ ALANLAR BULUŞTURULACAK

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, ‘Yaş Alan Komşum Projesi’ ile mahalle sakinlerini yaş alan büyüklerle buluşturacaklarını ve toplumsal dayanışma ve birlikteliği arttıracaklarını belirtti.

SAĞLIKLI YAŞAM EVİ PROJESİYLE İHTİYAÇLAR ANINDA GİDERİLECEK

Yaş alanlara hizmet vermeyi amaçlayan Sağlıklı Yaşam Evi Projesi ile yaş alan büyüklerin ihtiyaç ve bakımlarının yerinde ve zamanında karşılanacağı sözünü veren CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, bir diğer projelerinin ise ‘Nesiller Arası Dayanışma Projesi’ olduğunu kaydetti.

EMEKLİLER İÇİN NESİLLER ARASI  DAYANIŞMA PROJESİ

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, göreve geldikten hemen sonra hayata geçirecekleri Nesiller Arası Dayanışma Projesi ile yaş alan büyüklerin daha aktif ve sosyal bir yaşam sürdürmelerinin önündeki engelleri kaldıracaklarını belirtti.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞMA PLATFORMLARI OLUŞTURACAĞIZ

Halil Arda, gönüllü çalışma platformları kuracaklarını kaydederek,  “Çalışma hayatından çekilmiş değerli büyüklerimizin,  emeklilerimizin toplumsal, sosyal ve mesleki yaşamlarını sürdürmeleri fırsat yaratacağız. Emeklilerimizin toplumsal, sosyal ve mesleki yaşamlarını sürdürmeleri için gönüllü çalışma platformları oluşturacağız” açıklamasını yaptı. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin