YILMAZ:GAZİEMİR CAZİBE MERKEZİ OLACAK!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YILMAZ:GAZİEMİR CAZİBE MERKEZİ OLACAK!

Facebook'ta paylaş
Gaziemir’in geleceğini ilçe halkıyla birlikte planlayacağını vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir’in bütününü ilgilendiren imar planında yeni ihtiyaçlara yönelik düzenlemeler yapılarak kentsel dönüşüm ve imar sorunlarının ortadan kaldırılacağını söyledi.
19/03/2019 , 08:56:42

Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

Vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Yılmaz, “Geleceği hep birlikte planlayacağız, Gaziemir’in tüm sorunlarına çare olacağız. Allah’ın izniyle hem Büyükşehir’de hem de Gaziemir’de halkımıza hizmet edebilmenin haklı gururunu yaşayacağız. Gaziemir’de çalınmadık kapı çözülmedik sorun bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın rahatı için elimizden gelen desteği vererek sorunlara çözüm olacağız. Sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla kol kolayız. Yine sorunları yerinde tespit edeceğiz, en hızlı şekilde çözeceğiz.  Cumhur İttifakı olarak hep birlikte hareket ederek, başarıya ulaşacağız” dedi.

 

Yerel yönetimlerin gerçekleştirecekleri planlamalarla kente yön vermesi gerektiğini belirten Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, “İmar planları zaman içerisinde çağın gereksinimlerine ve kentin ihtiyaçlarına göre revize edilmelidir. Özellikle üst ölçekli planlar elverdiği ölçüde Gaziemir’in daha yaşanılabilir bir kent ve cazibe merkezi olabilmesine olanak tanımalıdır. 10,20 ve 50 yıllık zaman dilimlerine göre revizyon plan önerileri hazırlayacağız. Halkımızla üzerinde istişare yaparak bunun kararını birlikte alacağız. Vatandaş eğlence alanını da dinlence alanını da iş merkezlerinin neresi olacağını da bilecek. Emlakbank Konutları bölgesinden başlayarak zamanla tüm ilçemize yayılacak bisiklet yolları tasarlayacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin