Kayalar:Menderes Karta yüzler gülecek!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Kayalar:Menderes Karta yüzler gülecek!

Facebook'ta paylaş
CHP'nin Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardımların "Menderes Kart" uygulamasıyla sessiz sedasız gerçekleştirileceğini, esnafın da bu projede yer alacağını söyledi
20/03/2019 , 20:01:58
Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, ilçede ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları, "Menderes Kart" uygulamasıyla ulaştıracaklarını açıkladı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın da katılım gösterdiği ziyaretlerde konuşan Kayalar, her ay yüklenecek 250-300 TL civarındaki paranın, sadece gıda ve temizlik ürünleri için kullanılacağını belirten Kayalar, "Bu yöntemle ihtiyaç sahibi hemşehrimizi rencide etmemiş olacağız. Bu kartla Menderesli esnaf da kazanacak. Çünkü 'Menderes Kart' sahibi vatandaşlarımız, ilçemizde faaliyet gösteren belediyenin anlaşma yaptığı esnaftan alışverişini gerçekleştirecek" dedi. Bakan, Mustafa Kayalar'ın Menderes'in öz evladı olduğunu, köylerin sorunlarını çözeceğinden hiç kimsenin şüphe etmemesini istedi, "Oylar sizden, hizmet Mustafa Kayalar'dan" diye konuştu.
 
Bozuk yollar bıktırdı
Görece Minibüs Garajı'nda dolmuşçularla buluşan, onlarla birlikte kahvaltı yapan Mustafa Kayalar, şoför esnafınınn sorunlarını dinledi. Yolların bozuk oluşundan, hatlarının 600 metre uzatılmaması yüzünden pek çok vatandaşın mağduriyet yaşadığından yakınan şoförler, Kayalar'dan öncelikle bu sorunları çözmesini istedi. Kayalar, Menderes ve köylerinde bozuk tek yol dahi kalmayacağının sözünü verdi, minibüs hattının uzatılması için de gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. 
 
Neden bir Şirince olmasın?
Efemçukuru ve Yeniköy ziyaretlerinde, üreticilere soğuk hava deposu, paketleme tesisi ve halı saha sözü veren Kayalar, "Büyükşehir'in hazır olan projesini birlikte hayata geçireceğiz. Bölgemizdeki üreticilerin daha çok kazanması için tüm imkanları seferber edeceğiz. Köylü pazarları kuracağız. Bu pazarlar, yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekecek kadar güzel ve değerli olacak. Efemçukuru, neden bir Şirince, bir Sığacık olmasın?" dedi. Doğalgaz taleplerini de değerlendiren Kayalar, tüm yerleşim birimlerine çevreci doğalgazı getireceklerini ifade etti. Kadınların sosyal yaşama katılmalarına yönelik adımlar atacaklarını da belirten Kayalar, el emeği göz nuru ürünlerin pazarlanması için kooperatifler kuracaklarını dile getirdi. 
Seçim güvencesi verdi
CHP İlçe Başkanı Gizem Candan ve Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, tüm Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Menderes Kaykamanı Bahri Tiryaki, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ömür Avcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Tiryaki, seçim sürecinde kimsenin burnunun dahi kanamamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi, "Seçimin de huzur içinde geçmesini diliyorum. Sandıklar, güvencemiz altındadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sandıklar, devletin namusudur" ifadesini kullandı.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin