YILMAZ:İŞ VE İSTİDAM ARTACAK GAZİEMİR KALKINACAK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

YILMAZ:İŞ VE İSTİDAM ARTACAK GAZİEMİR KALKINACAK

Facebook'ta paylaş
İşi ve İşçiyi buluşturan bir belediye olacaklarını belirten Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, ticareti, sanayiyi güçlendirerek Gaziemir’de iş ve istihdam imkanını arttıracaklarını söyledi.
22/03/2019 , 19:38:40

Mali idarecilik yönetimi alanındaki deneyimi, müşavirlik kimliği ile de bilinen Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz "İş hayatım ve mesleki kariyerim, bana; zamanı, finansı ve insanı doğru yönetme kabiliyeti kazandırdı. Gaziemir’in hizmetkarlığı 31 Mart’ta yapılacak seçimde nasip olacak.Doğru ve şeffaf yönetime anlayışımızdan milim şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Ana gündemlerimizden biri; istihdam ve girişimcilik olacak değerli arkadaşlarım. İstihdamı artırmak, yerel ekonomiyi güçlendirmek, kafa yoracağımız ana meseledir. Ticareti, sanayiyi güçlendireceğiz. İş ve istihdam imkanını çoğaltacağız" dedi.

İŞİ VE İŞÇİYİ BULUŞTURACAĞIZ

Gaziemir’in ticari potansiyelinin doğru kullanılamadığına dikkat çeken Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Nazmi Yılmaz, ilçenin kendi dönemlerinde şahlanacağını ifade etti. Yılmaz, “Dünya yeni bir sanayi devrimine hazırlanıyor. Yeni çalışma alanları oluşturuyor. İlçemizi bu değişim ve dönüşüne kısa zamanda hazırlamamız gerekiyor. İşletmelerimizi  güçlendireceğiz. İş ve istihdam imkanını arttıracağız. Türkiye'nin en büyük serbest bölgesi olan Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) işin ve istihdamın menbağı. Ama bu kaynaktan bu bölgeden Gaziemirli kardeşlerim yeteri kadar faydalanamıyor. İşletmelerin yükünü Gaziemir çekiyor ama bu bölge bu ilçenin istihdam ihtiyacını yeteri kadar karşılamıyor. Çalışanların yüzde 80’i Gaziemir dışından. Bunda bir çarpıklık bir tezat var. Belediye Başkanlığım döneminde bu çarpıklığa son vereceğim. ESBAŞ’daki işletmelerin talep ettiği iş gücünü ilçemizden karşılayacağız. Gerekirse mesleki kurslar düzenleyeceğiz ama bu istihdam kaynağından ilçe halkımızı faydalandıracağız”şeklinde konuştu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin