İYİ PARTİLİLER’DEN “MİLLET” KAHVALTISI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİLİLER’DEN “MİLLET” KAHVALTISI

Facebook'ta paylaş
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun da sürpriz yaparak katıldığı kahvaltıya Millet İttifakı Gaziemir Adayı Halil Arda’da katıldı.
23/03/2019 , 15:15:23

31 Mart yerel seçimleri propaganda sürecinin sonlarına yaklaşılırken ittifakların ve partilerin adayları da çalışmalarını hız kesmeksizin sürdürüyor.

Yerel seçimlerde Millet İttifakı adı altında birleşen CHP ve İyi Parti Gaziemir özelinde Halil Arda’yı belediye başkan adayı gösterdi. Aday tespitleri öncesinde İyi Parti’den Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı olan Avukat Leman Emin’de ittifak doğrultusunda belediye meclis üyesi adayı olmuştu. Kurucu ilçe başkanı Leman Emin, Belediye Başkan Adayı Halil Arda ile dayanışma içerisinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Beyhan Mutlu ve yönetim kurulu seçim öncesinde Millet İttifakı taraflarını bir araya getiren bir kahvaltı organizasyonuna imza attı. İyi Parti’nin kahvaltısına sürprizi ise Genel başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun katılmasıydı. Partililerin sıcak ilgi gösterdiği Dervişoğlu gördüğü ilgiden hayli memnun oldu. İyi Parti’nin kahvaltısına Millet İttifakı Gaziemir Belediye başkan Adayı Halil Arda ve belediye meclis üyesi adayları tam kadro oradaydı. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve ilçe yöneticileri de kahvaltıya katılan Millet İttifakı’nın diğer taraflarıydı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Beyhan Mutlu 31 Mart 20019 yerel seçimlerine Millet İttifakı olarak girmenin heyecanını yaşadıklarını “Bu gönül birliğini görünce O gözlerinizdeki pırıltıyı görünce heyecanlanmamak mümkün değil” sözleriyle dile getirdi. 31 Mart akşamı Millet İttifakının zaferle çıkacağını söyleyen Mutlu “Martın sonu bahar olsun. Zafer iyilerin olsun inşallah” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Mutlu’nun ardından konuşan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’da yaptığı konuşmada Millet İttifakı olarak gayet uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını ifade etti. Son günlerde rakiplerin seçimi kazanmak uğruna her türlü iftirayı ortaya koyduklarını söyleyen Özkan “Biz bunların hiç birine cevap vermedik vermeyeceğiz. İftiralarına cevap verecek kadar bunların seviyelerine düşmeyeceğiz” dedi.

Sunucu, Özkan’ın konuşmasının ardından sözü Halil Arda’ya vermeye hazırlanırken Müsavat Dervişoğlu siyasi bir centilmenlik örneği göstererek “En son sözü belediye başkan adayımız Halil Arda’ya verelim” dedi.

Dervişoğlu konuşması sırasında Millet İttifakı’nın oluşum süreçlerini anlattı. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ortaya koyduğu çelişkileri dile getiren Dervişoğlu “Bugün Cumhurbaşkanı hem tarafsızlıkla görevlendiriline bir makamda oturuyor. Ama aynı zamnda da bir siyasi partinin de genel başkanı! Dolayısıyla devlet işlerini bir tarafa bıraktı, uzun bir zamandır da parti işleriyle uğraşıyor. Allah devletimizin ve geleceğimizin bekasını muhafaza eylesin. Bu iktidar sahibi arkadaşlarımız devletini partileri gibi görmeye başlamışlardır. Kendilerinin bekasıyla devletin bekasını karıştırmaya başlamışlardır. CHP ve İyi Parti dün siyasi ittifak gibi görünen bugün gönül ittifakına dönüşen işbirliğinin ardından yatan gerçek budur”dedi.

“Bizler her birimiz iyi insanlarız” diyerek konuşmasına başlayan Millet İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda Gaziemir için çok çalışacaklarını söyledi. Gaziemir’in geçmişte havaalanı, serbest bölge ve emlak bank konutlarını oluştuğu sırada çevre ve şehircilik bakanlığı ilçeyi planlayamadıklarını ifade etti. “Gaziemir bugün yaşadığı bir çok sorunun alt yapısında bu var. Çok küçük bir belediye iken buraların imar planlarını ortaya koyabilmesi o günkü kaynaklar tarafından da imkansızdı” dedi. Başkan adayı olarak çalışmalara başladığı günden bugüne halkın sorun ve isteklerini kayıt aldığını ifade eden Arda “Bu notlarım 100 sayfayı buldu. Seçimden son ilk işim bu notlara göre hareket etmektir. Bunun için çok genç ve iyi bir kadromuz var. Tüm bunları gerçekleştirmek için çok çalışacağız”dedi.

  

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin