"Bayındır'da bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacağım"
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

"Bayındır'da bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacağım"

Facebook'ta paylaş
Millet İttifakı Adayı aynı zamanda Bayındır Belediye Başkanlığı görevini başarılı bir yönetimle devam ettiren Dr. Ufuk Sesli, merkez ve ilçelerde düzenlenen mitinglerle hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor.
25/03/2019 , 19:56:19

Geçtiğimiz akşam Bayındır merkez’de düzenlenen miting de binlerle buluşan Başkan Dr. Ufuk Sesli hedefimiz her zaman en iyisini yapmak en iyisine ulaşmak için çalışmak dedi ve sözlerine şöyle devam etti ‘‘ Küçük Menderes Havzası’nın bu şirin bu mütevazi kentinde siz değerli hemşehrilerimizle bir araya gelmek büyük bir onur. Halkçı yönetim anlayışımız her zaman ilk sırada yer aldı. İstekleri ve beklentilerini cevaplayabilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Verdiğimiz emekler sizlere inandırıcı gelmiş ki bugün burada bu kalabalığı görebiliyoruz. Dürüst ve şeffaf belediyecilik anlayışımız Bayındır’ımızı daha yukarılara taşıyacak. Hep beraber güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz’’ dedi.

 

Canlı’da muhteşem karşılama
Canlı ilçesinde düzenlenen miting için alana giriş yapmak isteyen Başkan Ufuk Sesli yoğun kalabalık yüzünden sahneye gecikmeli çıktı. Hemşehrilerinin sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmayan Başkan Sesli konuşmasında şunları söyledi ‘’ Sizlerin gönüllerine girmişiz ya Allah’a şükürler olsun. Doğru durduk dik durduk çalmadık kimsenin çalmasına izin vermedik. Hemşehrilerimizin tüm haklarını koruduk. Bir tane bile çocuğumuzun yatağa karnı aç girmesine izin vermedik. Bölüştükçe lokmamız büyüdü. Umut dolu yarınlara hep birlikte ulaşacağız.’’

 

Bin 500 kişiye iş alanı 
Canlı’da düzenlenen miting de istihdam alanlarına yönelik gerçekleşecek projelerini anlatan Başkan Ufuk Sesli bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak birbirinden önemli yatırımlar ilçemizle buluşacak dedi ve sözlerine şöyle devam etti ‘’ Arıkbaşı Tarım Organize sanayi bölgesinde tüm hazırlıklar tamam Büyükşehir belediyemiz ile iş birliğinde güzide bir alan yaratacağız. Zeytinova’da yer alan Küçük Menderes Bölge Şantiyesini yanına Soğuk hava deposu ve paketleme tesisini de kuracağız. Süt toplama merkezlerimizle ile üreticimizi yalnız bırakmayacağız ve üretilen sütleri Büyükşehir belediyemizin sosyal projelerinde değerlendireceğiz. Kırsal da kalkınmaya destek Büyükşehir belediyemizin önceliği ve kırmızı çizgisi siz değerli üreticilerimiz asla yalnız değilsiniz’’ dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin