Ege’nin şampiyonu Gaziemir
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Ege’nin şampiyonu Gaziemir

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Buğday Tanesi Projesi, 7 ilden ekiplerin yarıştığı Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler Arası Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışması’nda Düzenlemeli Dal’da yıldızlar kategorisinde Ege Bölgesi birincisi oldu. Yeni hedef ülke şampiyonluğu
26/03/2019 , 17:59:09

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun düzenlediği ‘Halk Oyunları Ege Bölgesi Grup Yarışması’na katılan Gaziemir Belediyesi Halkoyunları Topluluğu turnuvadan bir kez daha şampiyonlukla döndü. Gaziemir Spor Salonu’nda düzenlenen halk dansları yarışmasında Aydın, Balıkesir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak ve İzmir’den halkoyunları ekipleri yarıştı. Geleneksel Düzenlemeli Dal ve Geleneksel Düzenlemesiz Dal’da minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenen yarışmada Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yıldızlar Düzenlemeli Dal kategorisinde yarıştı. İl birinciliği yarışmasında İzmir İl Birincisi olan Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Buğday Tanesi Projesi, Yıldızlar Düzenlemeli Dal’da İzmir Yöresi oyunlarıyla rakiplerini geride bırakarak Ege Bölgesi birincisi oldu.

Büyük hedef Türkiye şampiyonluğu
Sergiledikleri performansla birincilik kazanan ekibi kutlayan Başkan Şenol, “Bugüne kadar aldığınız birçok başarıyla gurur kaynağım oldunuz. Daha çok çalışarak daha büyük başarılar kazanacağınıza yürekten inanıyorum. Önce il sonra Ege Bölge Birincisi oldunuz şimdi sizden Türkiye birinciliği bekliyorum. Sizleri gönülden kutluyorum” diyerek ekibin mutluluğuna ortak oldu. İzmir il birincisi daha sonra da Ege Bölge birincisi olmanın mutluluğunu yaşayan ekibin yeni hedefi ülke şampiyonluğu. Buğday Taneleri ekibi Türkiye Şampiyonu olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin