"Ben size ölmenizi değil üretmenizi rica ediyorum"
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

"Ben size ölmenizi değil üretmenizi rica ediyorum"

Facebook'ta paylaş
CHP adayı Mustafa Kayalar'la Özdere ve Gümüldür'de vatandaşlarla buluşan İzmir Büyükşehir adayı Tunç Soyer, Mustafa Kemal'in tarihe geçen sözüyle tarım ve üretimin önemine dikkat çekti
27/03/2019 , 08:34:17
Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ve Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, CHP geçmiş dönem milletvekili Erdal Aksünger ile birlikte ilçenin Özdere ve Gümüldür mahallelerindeydi. Pir Sultan Abdal Derneği'ni ziyaretinde büyük bir coşkuyla karşılanan Kayalar ve Soyer, vatandaşlara "1 Nisan'da bizi göreve getirin, söz veriyoruz, başınızı öne eğdirmeyeceğiz" mesajı verdi.
 
Önce kooperatif kurun
 
İzmir'in her köşesinde olduğu gibi Menderes'te de tarımın en önemli geçim kaynağı olduğunu söyleyen Soyer, "Üretimini engelleyen, ithalata yönlendiren tarım politikalarıyla işimiz olmaz. Biz üreteceğiz, üretmek zorundayız. Ulu Önder Atatürk, Çanakkale'de askerlerine 'Ben taarruz emretmiyorum, ölmenizi emrediyorum' demişti. Ben de "Sizden ölmenizi değil, üretmenizi rica ediyorum' diyorum. Siz üretmeye devam ettikçe, Mustafa Kayalar kardeşimle birlikte sonuna kadar arkanızda olacağım" sözleriyle büyük alkış aldı. Kurulu kooperatiflerin büyütülmesini, yoksa kooperatif kurulmasını isteyen Soyer, "Belediye olarak ürününüzü alabilmemiz, onu pazarlayabilmemiz için kooperatiflerden alım yapmamız gerekiyor. Bu nedenle her köşede kooperatifler olmalı" uyarısında bulundu. 32 yıl önce Özdere'de bir otelin genel müdürü olarak turizmde çalışmaya başladığını hatırlatan Soyer, Menderes'in turizmden de hak ettiği payı alması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.
 
Bize inanın, güvenin
CHP'nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar da seçmenlere "Arkamızda Tunç başkan var. Bize inanın, güvenin, destek verin. Tunç başkanımla birlikte Menderes'in tüm hizmet eksiklerini tamamlayacağız" diye seklendi. Kayalar, şu mesajları verdi: "Menderes'in mahallelerinde altyapı, içme suyu, ulaşım sorunları var. Bunların hepsini çözeceğiz. Tarım ve turizmde, söz sahibi olacağız. Sizlere hizmet etmek için gün sayıyoruz."

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin