İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Başkanı Muzaffer Tezel Oldu
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği Başkanı Muzaffer Tezel Oldu

Facebook'ta paylaş
08/04/2019 , 17:41:38

13 kurucu gazetecinin başvurusuyla 8 yıl önce kurulan ve bünyesinde Polis ve Adliye Muhabirlerini barındıran İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Genel Kurulu İzmir Barosu Konferans Salonu’nda yapıldı.

Genel Kurulda Divan Başkanlığı’nı Alaattin Gürırmak (Emekli Gazeteci) , Üyeliklerini Ertan Gürcaner (Sabah Gazetesi) ve Atakan Şen’in (Star Gazetesi)  yaptığı toplantıda mevcut başkan Mehmet İnmez tekrar aday olmadı. Toplantıda Muzaffer Tezel oybirliği ile başkanlığa getirildi.

Tek listenin çıktığı Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkan Muzaffer Tezel (Yeni Haber Gazetesi Sahibi), Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Oğuzhan Kavaklı (Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi), Arif Çayan (Medya Ege Yönetim Kurulu Başkanı), Ceyhan Torlak (Sabah Gazetesi Muhabiri), Serdar Yılmaz (Anadolu Ajansı Emekli Baş Muhabiri), Bahri Karataş (Hürriyet Gazetesi Emekli Muhabiri) ve Cem Ulucan’dan  (Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı) oluşturuldu.

Eski Başkan Mehmet İnmez’den  yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek görevi devralan Başkan Muzaffer Tezel Medya sektöründe büyük bir kriz yaşandığına ve birçok gazetecinin işsiz kaldığına değinerek; “Gazetecilik mesleği dünyanın en zor mesleklerinden. Birçok gazete kapandı ve bazı gazetelerinde maddi sıkıntılar yüzünden kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. İşsiz gazeteciler kervanına yeni arkadaşlarımızın katılacağını kaçınılmaz bir gerçek. 24 saat görev başında olan, her zaman acı ve gözyaşı dolu olayları takip eden  Polis ve Adliye Muhabirliği gazetecilik mesleğinin en zor bölümü. Bu yüzden herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Polis ve Adliye Muhabirlerinin sorunlarının çözümü için hep birlikte bir güç birliği yaparak büyük bir özveri ile çalışacağız. İlk projem ise İzmir’de görev yapan Polis ve Adliye Muhabirlerinin haber anılarından oluşan bir kitap oluşturmak ve bu mesleğe gönül veren arkadaşlarımızı,  gençlerimizi derneğimize kazandırmak. . Bu kitap gelecekte gazetecilik mesleğini yapacak gençlerimize bir rehber olacak. Bana güvenerek bu göreve getiren arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla” diye konuştu.

Sürekli Basın Kartı Sahibi Muzaffer Tezel; İGC İzmir Gazeteciler Cemiyeti Şeref Divanı üyesi, İzmir Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği , EMD Ekonomi Muhabirleri Derneği ve SEYEPDER Sağlık, Eğitim, Yerel Yönetim, Politika Muhabirleri ve Danışmanları Derneği üyesidir. Polis Muhabirliği dönemindeki anılarından oluşan bir kitap hazırlığı içinde olan Muzaffer Tezel 12 yıldır Yeni Haber Gazetesi www.yenihaber.com.tr  internet portalının İmtiyaz Sahipliğini ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.       

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin