ARDA’NIN ÖZEL KALEMİNE TAŞÇI VEKALET EDİYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

ARDA’NIN ÖZEL KALEMİNE TAŞÇI VEKALET EDİYOR

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda Özel Kalem Müdürlüğü’ne vekaleten Muzaffer Taşçı’yı atadı. Başkan Arda’nın Özle Kalem Müdürü olarak Aslı Özgür'ü ataması beklenirken onay yazısı için bakanlığa gönderildiği öğrenildi.
13/04/2019 , 10:11:23

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda göreve hızlı başladı.

Başkan Arda müdürlük kadrosunda ilk önemli değişikliği Özle Kalem Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi.

2009-2019 dönemi arasında Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan önceki başkan Halil İbrahim Şenol’un en çok önem verdiği isim olarak koordinatör başkan yardımcısı noktasına taşıdığı Mehmet Tunçer görevinden alındı. Memur statüsü gereği bir başka göreve kaydırılan Tunçer’in yerine Özel Kalem Müdürlüğü görevine Gaziemir Belediyesi kadrosunda yer alan Muzaffer Taşçı vekaleten atandı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda yeni dönemde Özel Kalem Müdürü olarak Aslı Özgür'ün ataması bekleniyor. Aslı Özgür'ün atama yazısı bakanlık onayının ardından kesinleşmesi bekleniyor.

Başkan yardımcılıkları ve müdürlüklerde yeni atamalar ve görevlendirmeler yapılacağı belediyeye yakın kaynaklarca ifade edilirken Başkan Arda ilk çalışma haftasında tüm birim müdürleriyle bire bir görüştüğü ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldığı belirtiliyor.

Gaziemir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında belediye meclis üyeleri arasından olası beleidye başkan yardımcısı atanması durumunda maaşının tespiti önergesi bütçe ve hukuk komisyonlarına havale edilmişti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın meclis üyeleri arasından en çok iki siyasi başkan yardımcısı atma hakkı bulunuyor.

657 sayılı kanun gereği Gaziemir Belediyesi’nde 4’ü memur, 2’si siyasi olmak üzere 6 belediye başkan yardımcısı kadrosu bulunuyor.

Hali hazırda 657’ye tabi olarak Mustafa Duman, Mitat Kale, Arif Esen ve Barış Çağlar Çelik belediye başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.

Başkan Arda’nın, CHP’li belediye meclis üyesi Necati Kırmaz’ı siyasi başkan yardımcısı olarak atayacağı siyasi kulislerde konuşulurken bir diğer isim ise kimin olacağı da merakla bekleniyor.

Gazi Bel ve Sar Bel şirket müdürlükleri ile Gaziemir Belediye Spor’a yapılacak olası atamalarda kamuoyunun merakla beklediği konular arasında yer alıyor.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin