İLHAN ÖZKÖSE BÜYÜKŞEHİR ENCÜMEN ÜYESİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

İLHAN ÖZKÖSE BÜYÜKŞEHİR ENCÜMEN ÜYESİ

Facebook'ta paylaş
Gaziemir’i temsil eden meclis üyelerinin önemli görevler üstlendiğini ifade eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Tunç Soyer başkanın liderliğinde 5 yıl boyunca İzmir’e güzel hizmetler vereceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
16/04/2019 , 20:58:04

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yerel seçimler öncesi ilk meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Encümeni ve ihtisas komisyonları seçimi vardı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başkanlık ettiği meclis toplantısına 31 Mart 2019 seçimlerinde işbaşına gelen ilçe belediye başkanları doğal üye olarak yerlerini alırken, ilçe belediye meclislerine ilk sıradan seçilen belediye meclis üyeleri katıldı.

Gaziemir’den İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyeleri İbrahim Özkara, Necati Durmaz, İzel Zenginobuz Derinsu, İlhan Özköse, MHP meclis üyesi Selehattin Şahin ve Ak Parti meclis üyesi Ali Gönen görev yapıyor.

ÖZKÖSE ENCÜMENE GİRDİ

Gaziemirli Meclis üyesi İlhan Özköse CHP meclis grubunun önerisiyle İzmir Büyükşehir Belediye Encümen Üyeliği’ne seçildi.

Yine Gaziemirli meclis üyelerinden İzel Zenginobuz Derinsu CHP meclis grubunun önerisiyle meclis divan kurulu üyeliğine seçildi.   

SELAHATTİN ŞAHİN MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ OLDU

Cumhur İttifakı’nın Gaziemir adayı olarak Ak Parti listesinden belediye meclisine seçilen, daha sonra parti kararıyla istifa ederek MHP’ye geri dönen Selahattin Şahin’de temsil noktasında önemli görev üstlendi. Selahattin Şahin MHP meclis grup toplantısında alınan karar gereği MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili oldu. Şahin ayrıca Avrupa Birliği Dış İlişkiler Komisyonu’na seçildi.

Ak Parti belediye meclis üyesi Ali Gönen’de Esnaf ve Meslek Odaları Komisyonu’na seçildi.

NECATİ KIRMAZ KENTSEL DÖNÜŞÜM KOMİSYONUNA SEÇİLDİ.

Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necati Kırmaz Kentsel Dönüşüm Komisyonu’na seçildi.

İzel Zenginobuz Derinsu Hukuk ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu’na, İbrahim Özkara Tüketiciyi Koruma Komisyonu’na seçildi.

 

BAŞKAN ARDA: ‘MECLİS ÜYELERİMİZ BİZİ GURURLANDIRDI’
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oluşan sinerjinin İzmir ve Gaziemir için önemli proje ve yatırımların hayata geçmesine büyük katkı sunacağına inandığını belirten CHP Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 4 büyükşehir belediye meclis üyesinin encümen, divan katibi olması ve önemli ihtisas komisyonlarında görev almasının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

‘TUNÇ BAŞKANIN LİDERLİĞİNDE İZMİR’İMİZE GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ’
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “İlk meclisimizi gerçekleştirdik. Biz de Gaziemir olarak gurur duyarak meclisimize katılım gösterdik. Ben ve 5 meclis üyemiz Gaziemir’i temsil ettik. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde iyi bir ekip oluştuğunu görüyorum. Tunç Başkanın liderliğinde 5 yıl boyunca İzmir’e güzel hizmetler vereceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

‘GAZİEMİR’DE OLUŞTURDUĞUMUZ SİNERJİYİ BÜYÜKŞEHİRE DE YANSITACAĞIZ’
Gaziemir’i büyükşehir belediye meclisinde temsil eden ve görev alan meclis üyelerini kutlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Meclis üyelerimiz büyükşehir belediyesi meclisimizin komisyonlarında önemli noktalarda görev aldı. Hepsi deneyimli arkadaşlar. Hepsi uzman oldukları alanlarda görev aldıkları komisyonlarda önemli görevleri yerine getirecek. Gaziemir bu anlamda, CHP’li meclis üyelerince büyükşehir meclisimizde önemli komisyonlarda hem Gaziemir’i hem İzmir’i temsil edecek. Büyükşehirde de görev alan ve ilçemizi temsil eden değerli meclis üyelerimiz, önümüzdeki bir yıllık dönemde büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin Gaziemir’e de aktarılmasında etkin ve önemli rol oynayacak. Gaziemir’de oluşturduğumuz sinerjiyi büyükşehire de yansıtacağız. İzmir’imiz ve Gaziemir’imiz için hayırlı olsun” değerlendirmesini yaptı.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin