Bornova Kaymakamı Genel'den Başkan İduğ'a ziyaret
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Bornova Kaymakamı Genel'den Başkan İduğ'a ziyaret

Facebook'ta paylaş
Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başklanı Dr. Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan İduğ'a görevinde başarılar dileyen Kaymakam Genel, kendi yazdığı 'Az Daha Çoktur'adlı kitabı da hediye etti. Kaymakamlık olarak her zaman Bornova Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarını dile getiren Kaymakam Fatih Genel, "Bornova'da sevilen birisiniz. Zaten güzel olan Bornova'nın sizinle daha da güzel olacağına inanıyorum. Size başarılar diliyorum" dedi. Başkan İduğ da, "Sizin fikirlerinizden yararlanacağız. Sizin desteğiniz ve gücünüzün her zaman yanımızda olmasını isteriz" diye konuştu.
20/04/2019 , 18:56:54

Bornova Kaymakamı Fatih Genel, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'u makamında ziyaret ederek başarılar diledi.  Genel, Başkan Mustafa İduğ'a kendi yazdığı ve 3 sene önce yayınlanan 'Az Daha Çoktur'adlı kitabı da hediye etti. Kitabının 10 yıllık bir süreçte tamamlandığını ve denemelerden oluştuğunu ifade eden Genel, içeriği hakkında da bilgi verdi.

Kaymakamlık olarak her zaman Bornova Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacaklarına inandığını dile getiren Kaymakam Fatih Genel, "Başkanlığınızın İzmir'e ve Bornovaya hayırlar getirmesini dilerim. Bornova'da sevilen birisiniz. Zaten güzel olan Bornova'nın sizinle daha da güzel olacağına inanıyorum. Size başarılar diliyorum" dedi.

Bornova'da beraber çalışmaktan heyecan duyduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Sizin fikirlerinizden yararlanacağız. Bornova'ya uygulayabileceğimiz projeleri gerçekleştirmek için ekibimizle birlikte çalışmalar yapacağız. Sizin desteğiniz ve gücünüzün her zaman yanımızda olmasını isteriz" diye konuştu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin