Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’dan kınama mesajı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’dan kınama mesajı

Facebook'ta paylaş
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramasına sert tepki gösteren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı
21/04/2019 , 23:23:21

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da uğradığı saldırıyı kınadı. Şiddetin bir hak arama yöntemi olmadığını belirten Başkan Halil Arda, saldırının faillerinin bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmesini gerektiğini kaydetti. 
Provokasyonlara karşı sağduyu davranma çağrısı yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda,  “Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.  Genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu saldırı genel başkanımız nezdinde Türkiye demokrasisine, birlik ve beraberliğimize ve tüm Türkiye’ye yapılmıştır.  Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu tür provokasyonlara karşı tüm partililerimizi ve halkımızı sağduyulu  ve sakin olmaya davet ediyoruz” dedi. 

‘OLAYIN TÜM YÖNLERİYLE AYDINLATILMASINI BEKLİYORUZ’
Şiddetin hiçbir açıklama ve haklı gerekçesi olamayacağını vurgulayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini dile getirerek, “Genel başkanımıza yönelik bu saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması tehlikeli senaryo peşinde olanlara verilecek en iyi yanıt olacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin