BAŞKAN ARDA “23 NİSAN’I NESİLDEN NESİLLERE AKTRAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

BAŞKAN ARDA “23 NİSAN’I NESİLDEN NESİLLERE AKTRAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Facebook'ta paylaş
22.Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılış resepsiyonunda konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Bu özel günlerde yerli ve yabancı konukları Gaziemir’de misafir etmekten büyük onur duyuyoruz” dedi.
22/04/2019 , 12:30:51

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda 22.Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nin başlaması nedeniyle şenlik katılımcı ülke ve temsilcilerine, yurt içinden gelen konuk temsilcilerine ve ilçe protokolünün katıldığı bir resepsiyon verdi. Resepsiyona Başkan Arda’nın selefi önceki başkan Halil İbrahim Şenol, eski belediye başkanlarından Adnan Yüksel, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti İlçe Başkanı Beyhan Mutlu, MHP İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları ve Gazikent Mahalle Muhtarı Yaşar Şen’inde aralarında bulunduğu çok sayıda davetli iştirak etti.

23 Nisan Çocuk Şenliği’nin tarihsel gelişimini yerli, yabancı konuklarla paylaşan Başkan Halil Arda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuran Atatürk’ün bu özel günün öneminin gelecek nesillere aktarılması adına 23 Nisan’ı Çocuk Bayramı ilan ettiğini söyledi. Başkan Arda “23 Nisan’ı nesilden, nesillere aktarmak hepimizin boynunun borcudur. Bu yıl 22’ncisi düzenlediğimiz Çocuk Şenliği’nde yurt dışından ve yurt içinde gelen konuklarımızı misafir etmekten büyük onur duyuyorum”dedi.

 

Resepsiyonda onur konuğu ülke Litvanya adına konuşan Violeta Laugaliene de bir konuşma yaptı. Türkiye’yi dost ülke olarak gördüklerini belirten Litvanya temsilcisi Laugaliene,  “Çocuklarımız Türkiye’yi çok sevdi. Bizim çocuklarımız Türk çocuklarını kardeşleri, onların ailelerini de kendi aileleri olarak görüyor. Bu şenliğin amacı da zaten bu. Sayın Başkan Halil Arda’ya bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz. Gaziemirli ailelere de bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de bulunduğumuz için mutluyuz. Sizi çok seviyoruz” diye konuştu.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin