23 NİSAN’DA HASTANEDE YATAN ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

23 NİSAN’DA HASTANEDE YATAN ÇOCUKLARA MORAL ZİYARETİ

Facebook'ta paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatarak tedavi gören çocuklara yapımcı İhsan Taş, sanatçı dostlarıyla sürpriz bir ziyarette bulundu.
24/04/2019 , 09:57:20

ÜNLÜ SANATÇILARDAN HASTANEDE YATAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ZİYARETİ

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu’nun eşliğinde, Sanatçılar çocuklara hem çeşitli bayram hediyeleri verdiler, hemde hep birlikte 23 Nisan pastası kestiler. Çocuklar sanatçılarla fotoğraf çektirerek adeta bayram kutlama sevinci yaşadılar.

Etkinliğe katılan Sinem Yıldırım, Çiğdem Tunç, Bahar Öztan, Kubilay Eraslan, Murat Parasayar, Uhde Seçil ve yapımcı İhsan Taş, Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yaser Müslümanoğlu, “Hayatta Kal Derneği” Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Vural ve Çocuk kliniği eğitim sorumlusu Doç. Dr. Meltem Erol’a etkinliğe verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

              “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR, ONLARA SAHİP ÇIKALIM” 

23 Nisan’da Hastanede yatarak tedavi gören çocukları unutmayarak sanatçı dostlarıyla onlara güzel bir sürpriz hazırlayan yapımcı İhsan Taş “Söz konusu çocuklarsa, yapamayacağım şey yok” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Çocuklar geleceğimizdir. Onları korumak ve onlara sahip çıkmak her şeyden önce insani görevimizdir. 23 Nisan’ı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklara ufak ta olsa, bir moral ziyareti yapmak istedik. Umarım mutlu olmuşlardır. Başta biz sanatçılar olarak, onların o sevgi dolu ruhlarına sanatı sevdirmeliyiz ki, tüm insanlığın gurur duyabileceği pırıl pırıl nesiller yetişsin” diye konuştu.

Sinem Yıldırım “Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram, Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisandır. Tüm gelecek sadece çocukların elindedir. Hatta bizim geleceğimiz bile çocuklarımızın elindedir. Bu nedenle bütün çocuklara geleceğimizin onların elinde olduğunun bilinci ve sevgisiyle yaklaşmalıyız. Bütün çocukları çok seviyorum, her günü bir bayram gibi yaşamalarını diliyorum ve 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramlarını kutluyorum. Hepsi iyi ki varlar” dedi.

Çocuk kliniği eğitim sorumlusu Doç. Dr. Meltem Erol “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, kliniğimizde yatarak tedavi gördükleri için bayramı kutlayamayan çocuklarımızı sürpriz ziyaretleriyle sevindiren ve onlara moral veren değerli sanatçılarımız ve yapımcı İhsan Taş’a çocuk kliniği adına çok teşekkür ederiz” dedi.

Onur Market, Ayşe Hatun Özen, Eğitim ve Dayanışma Vakfı’da gerçekleştirilen organizasyonda yer alarak “Atma Tamir Olsun, Çocuklara Umut Olsun” projesiyle yeniden hayat bulan oyuncakları ve çeşitli hediyeleri çocuklara vererek bu güzel etkinlikte yer almaktan son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

Ziyaret bitiminde Doç. Dr. Mutlu Vural “Tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum. Başta İhsan Taş olmak üzere, bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek katılan sanatçılara birer teşekkür plaketi verdi…

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin