Şenlikte emeği geçenlere Başkan Arda teşekkürü
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Şenlikte emeği geçenlere Başkan Arda teşekkürü

Facebook'ta paylaş
22.Gaziemir Uluslar arası Çocuk Şenliği’nin geleneksel kapanış resepsiyonu, aralarında Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, önceki başkan Halil İbrahim Şenol, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, konuk ekiplerin kafile başkanları ve Gaziemir sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.
25/04/2019 , 12:56:43

Gaziemir Çocuk Şenliği’nin kapanış resepsiyonu Menderes’in tatil yöresi Özdere Claros Hotel’de yapıldı.

22.Gaziemir Uluslar arası Çocuk Şenliği’nin kapanış resepsiyonuna Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve eşi Deniz Arda ilk kez ev sahipliği yaptı. Hazırlıkları aylar öncesinde kendi döneminde başlatılan Çocuk Şenliği organizasyonun açılışı ve kapanışına önceki dönem belediye başkanı Halil İbrahim Şenol’da katıldı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Sayın başkanım başta olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, konuk ekiplerin kafile başkanları, Gaziemir’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı Beyhan Mutlu, Ak Parti Gaziemir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Uğur Atmaca, CHP, Ak Parti, MHP ve İyi Parti Belediye meclis üyeleri, önceki dönem belediye meclis üyeleri Fatma Tınaztepe, Elif Becek, Aydın Tülü, Fatih Ertürk’ünde bulunduğu çok sayıda davetli kapanış resepsiyonunda bir araya geldi.

Gecede gösteri yapan Gaziemir Belediyesi Spor Müdürü Cem Gülseçgin’in de aralarında Gaziemir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin Ege ve Karadeniz Bölgesi’nden derledikleri oyunlar ilgiyle izlendi.

Kapanış resepsiyonunun geleneksel pastasını Kaymakam Yaşar Dönmez, Başkan Halil Arda, Başkan Mustafa Kayalar ve önceki başkan Halil İbrahim Şenol birlikte kesti.   

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin