Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gündoğdu’da işçilerle yürüdü
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gündoğdu’da işçilerle yürüdü

Facebook'ta paylaş
Partililerle ve işçilerle birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, işçi ve çalışanların yanında olduklarını belirtti. 1 Mayıs öncesinde Belediye İş Sendikası genel başkan ve yardımcılarını da kabul eden Başkan Halil Arda, “Çalışan arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var” dedi.
02/05/2019 , 13:56:12

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen kutlama programına katıldı.  Başkan Halil Arda parti üyeleriyle birlikte önce İZBAN’a, ardından tramvaya binerek, CHP İzmir İl Başkanlığı önüne geldi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve ilçe belediye başkanlarıyla partililerin oluşturduğu korteje, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ile birlikte CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı pankartı altında katılan Başkan Arda, işçiler ve kutlamaya katılan vatandaşlarla birlikte Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüdü.

BAŞKAN ARDA, GÜNDOĞDU’DAKİ 1 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

Gündoğdu Meydanı’nda işçiler ve vatandaşlarla birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Halil Arda, tüm işçi ve emekçilerin yanında olduklarını belirterek, “1 Mayıs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de emeğin ve işçilerin hakları için verdiği mücadelenin günü. Alın teriyle çalışan tüm işçilerin ve çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

BELEDİYE İŞ SENDİKASI YÖNETİCİLERİNİ KABUL ETTİ

Öte yandan Başkan Halil Arda, 1 Mayıs öncesinde Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Yurdakul ve Belediye İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan’ı makamında kabul etti.

BAŞKAN ARDA: ÇALIŞANLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

 Sendika başkanları ile bir süre sohbet eden Başkan Halil Arda, işini hakkıyla yapan ve çalışan tüm işçi ve çalışanların yanında olduklarını vurgulayarak, “Halkımıza verdiğimiz hizmetler işçilerle, memurlarla yürüyor.  Çalışan arkadaşlarımızın başımızın üstünde yeri var” diye konuştu.

NİHAT YURDAKUL: HEP BERABER ÜRETECEĞİZ, ÇALIŞACAĞIZ  

Başkan Halil Arda’ya görevinde başarılar dileyen Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul da, çalışan ve üreten işçilerin yanında olacaklarını belirterek, “Öncelikle görevinizde başarılar diliyorum. Adil bir yönetim anlayışı sergileyeceğinizden kuşkumuz yok. Tüm çalışan ve işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü şimdiden kutluyoruz. Hep beraber üreteceğiz, çalışacağız. Üretmeden paylaşım olamaz. Üreteceğiz ve adaletli bir şekilde paylaşacağız” mesajını verdi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin