GAZİEMİR ESNAFINDAN BAŞKAN ARDA’YA NEZAKET ZİYARETİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR ESNAFINDAN BAŞKAN ARDA’YA NEZAKET ZİYARETİ

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, oda yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret etti.
02/05/2019 , 23:08:44

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, belediye seçimleri sonrası göreve seçilen Başkan Halil Arda’ya yeni görevinde başarılar diledi ve esnaflarımızın yerel yönetimden beklentilerini de içeren kitapçığı takdim etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ziyaretçilerine, yeni dönemdeki çalışmaları ve kendi projeleri hakkında bilgiler verdi ve "bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Yeni dönemde de hem esnafımızın hem ilçemizin yararına ortak işbirliklerini sürdüreceğimize olan inancımız tamdır” dedi.


Başkan Süleyman Beyen de "Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyoruz. Esnafın derdi, talepleri için neler yapabileceğimizi ve ilçemizin daha ileri gitmesi için hep birlikte neler başarabileceğimizi Belediye Başkanımız Halil Arda ile detaylı bir şekilde konuştuk. Her geçen gün ilçemizde yeni iş yerleri açılıyor, var olanlara yenileri ilave ediliyor. Biz bundan ilçemizin gelişmesi adına, insanlarımızın alışveriş yaparken daha fazla çeşit bulması adına büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yapılan tüm hizmetlerde benimsediğimiz en önemli şey, ilçemizi bir adım daha öteye taşımaktır. Açılan işletmelerle büyüyen ve istihdam alanı oluşturulan ilçemizde, vatandaşlarımıza daha iyi imkanlar oluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 


Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Esnaf Odasının nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Ziyarette, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen'e , Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adem Balkaya, yönetim kurulu üyeleri Fikret Kaplan, Mustafa Keskin, Ogün Sert Ve Cemal Eriş; denetim kurulu üyeleri Engin Eski, Günay Hallaç ve Hakan Kılıç eşlik etti. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin