Ak Parti üyelerinin önergelerine Başkan Arda’dan takip sözü
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Ak Parti üyelerinin önergelerine Başkan Arda’dan takip sözü

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısında Ak Parti grubunun verdiği iki önergeyi Belediye Başkanı Halil Arda takip etme sözü verdi.
02/05/2019 , 23:36:46

Gaziemir Belediye Meclisi’nde meclis üyelerinden ilk önerge Ak Parti belediye meclis grubundan geldi. Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca ve arkadaşları tarafından verilen önergede Sarnıç’ın ana caddelerinde yaya ve trafik güvenliği için önlemler alınmasını istedi.

Meclis oturumunu yöneten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda önerge hakkında “Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarımızdan bize de böyle bir istek geldi. Biliyorsunuz ki bu konu İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME’nin) yetkisinde. Vatandaşın bize de ilettiği talep ile sizin önergenizi birleştirerek konuyu UKOME gündemine getirilmesi için takip edeceğim” dedi.

Ak Parti grubunun bir diğer önerisi ise Gaziemir’in Beyazevler, Binbaşı Reşatbey, Aktepe ve Emrez mahallelerinin ilçe merkezindeki pazaryeri başta olmak üzere diğer hizmet noktalarına ulaşımda sıkıntı yaşadığını bu durumun son bulması için otobüs seferleri düzenlenmesi önergesiydi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda bu önerge hakkında “Bildiğiniz gibi bu uygulamayı geçtiğimiz dönem belediyemiz yapmıştı. Ancak bu uygulama mahkeme kararıyla durdurulurken belediyeye de ceza yazıldı. Bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde! Bu öneriyi tekrar Büyükşehir yetkilileriyle görüşerek konunun takipçisi olacağım” dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin