Narlıdere'de bayram tadında toplu sözleşme!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

Narlıdere'de bayram tadında toplu sözleşme!

Facebook'ta paylaş
Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında, belediyenin tüm memurlarını kapsayan toplu sözleşme imzalandı. Sözleşmeye ‘Aile içi şiddet uygulayan memurların, sendikal haklarının elinden alınması’ maddesi de konuldu. En düşük maaş 5 bin lira oldu, bayram öncesi tüm memurların yüzü güldü.
02/06/2019 , 16:05:41

EN DÜŞÜK MAAŞ 5 BİN LİRA

İş barışını sağlamak, çalışanların moral ve motivasyonunu yükseltmek, halka hizmette performansı artırmak isteyen Narlıdere Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen, belediyenin tüm memurlarını kapsayan toplu sözleşmeyi imzaladı. İmzalanan toplu sözleşmeye göre, Narlıdere’de en düşük memur maaşı 5 Bin lira oldu. Toplu sözleşme kapsamında memurların şehir içi ulaşım bedelleri belediye tarafından karşılanacak.

 

ŞİDDET VARSA SENDİKAL HAK YOK!

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlar, Engelliler Haftasında ise engelli çalışanlar ücretli izinli sayılacak. Memurlara, yıl içerisinde 5 farklı zaman diliminde ikramiye verilecek. Memurlara ayrıca, öğrenim gören çocukları için de prim ödenecek. Engelli çocuğu bulunan çalışanlara ise ekstra yardım yapılacak. Aile içi şiddet uygulayan memurlar, tüm sendikal haklarından mahrum bırakılacak.

 

“ALDIĞINIZ MAAŞ HEPİNİZE HELAL OLSUN”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Belediyemizde iş barışını en yüksek seviyeye taşımak için gayret gösteriyoruz. Bütçemizi zorlayıp çalışanlarımıza daha iyi şartlar sağlayabilmenin peşindeyiz. Alnınızın teriyle kazandığınız bu para size helal olsun. Emeğin yanında olmaya ve emekçinin hakkını sonuna kadar vermeye devam edeceğiz" dedi. Tüm Yerel-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler de belediye Başkanı Ali Engin’e teşekkür etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin