GAZİEMİR KAYMAKAMI ÜÇER’İN İLK ÇELENK KOYMA TÖRENİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR KAYMAKAMI ÜÇER’İN İLK ÇELENK KOYMA TÖRENİ

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer göreve başlamasının ardından ilk Milli Bayram Töreni 29 Ekim’e denk geldi. Kaymakam gibi ilk törene katılan bir sivil toplum kuruluşu derneği Gaziemir Seydiköy Muhacırları Derneği oldu.
28/10/2019 , 17:28:25

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Abdullah Arda Meydanı’nda gerçekleşen çelenk koyma törenine; Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Halil Arda, siyasi partilerin ilçe başkanları; Ak Partili Erol Kaya, CHP’li Kasım Özkan, İyi Parti’li Esin Coşkun Üner, MHP’li Aydın Kemahlı, Vatan Partili Mustafa Altıntaş, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koopertaifi Başkanı Metin Taşkın, ADD Gaziemir Şube Başkanı Hülya Özcan, Gaziemirliler Derneği Başkanı Selahattin Daver, Engel-Siz Yaşam Derneği Başkanı Gülgün Yorgancılar, Şehit Asker Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Hüsniye Karpat, Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Ayhan Aksoy, Ege Pomaklar Derneği Başkanı Gürbüz Öngören, Gaziemir Seydiköy Muhacırları Derneği yönetim kurulu üyesi Yurdakul Oksoy katıldı.

Geçtiğimiz aylarda Gaziemir Kaymakamı olarak atanan Ahmet Sühey Üçel ilk kez ilçede Milli Bayram törenine katıldı. Kaymakam Üçel tören alanına geldiğinde siyasi partilerin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle tokalaştı. 29 Ekim Çelen Koyma Töreni;Kaymakam Üçel gibi geçtiğimiz aylarda kurulan Gaziemir Seydiköylü Muhacırlar Derneği’nin de ilk töreni oldu.

Öte yandan 29 Ekim ile ilgili bir kutlama mesajı yayınlayan Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer şu ifadeleri kullandı;

“Azim, inanç ve cesaretin en üst safhasıyla, büyük fedakârlıklar gösterilerek ve birçok destan yazılarak kurulan Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutlamaktayız.


Aziz Milletimizin Kurtuluş savaşında din, dil, ırk, mezhep, kadın erkek genç yaşlı demeksizin sergilediği birlik beraberlik, bu günde olduğu gibi bu topraklarda gözü olan ve farklı emeller güden tüm mihraklara, bu milletin özgürlük ve bağımsızlığına ne kadar düşkün olduğunun en büyük göstergesi olmuştur.


Bu millet bu topraklar uğruna her türlü cefaya katlanabileceğini, her tülü fedakârlığı yapabileceğini ama asla bir karış toprak vermeyeceğini ve Türk Bayrağının dalgalandığı tüm coğrafyalarda adalet ve merhametin olacağını şanlı tarihte olduğu gibi bu günde göstermektedir.


Devletimizin ve milletimizin her ferdi bu duygu ve düşünceyle Cumhuriyetimizin ve milli egemenliğimizin yorulmaksızın yılmaz bekçisi olacaktır.


Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. “

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin