Torbalı’daki öğretmenlere ‘Öğretmenler Günü’ kahvaltısı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

Torbalı’daki öğretmenlere ‘Öğretmenler Günü’ kahvaltısı

Facebook'ta paylaş
Torbalı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler onuruna bir kahvaltı verdi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde ve ilçedeki Metropolis Spor Okulları’nda görev yapan öğretmenlerin onuruna düzenlenen kahvaltı yoğun katılımla gerçekleşti
24/11/2019 , 18:38:48

Torbalı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öğretmenler onuruna bir kahvaltı verdi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde ve ilçedeki Metropolis Spor Okulları’nda görev yapan öğretmenlerin onuruna düzenlenen kahvaltıda yeni nesiller yetiştiren öğretmenlere, doğada yetiştirmeleri için çiçek hediye edildi. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un yoğun programı nedeniyle katılamadığı kahvaltıda hazır bulunan Torbalı Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürü Serkan Tekin, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, yılmadan ve zorluklara göğüs gererek, halkın aydınlanması, iyi bireyler olması için büyük görev üstlenen öğretmenlere çok şey borçluyuz” dedi.

SERKAN TEKİN’DEN KUTLAMA

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emine Çobanoğlu ve daha önce Torbalı’da görev yapıp emekli olan merkez yöneticilerinden Selahattin Değer ve Enver Mert de kahvaltıda yer aldı. Müzik dinletisinin de gerçekleştiği kahvaltı programında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Torbalı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Emine Çobanoğlu, “Yılın 365 günü büyük emek gösteren, meslekteki ilk günkü heyecanlarını hiç yitirmeyen tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Ayrıca bizi bugün onurlandıran ve bizi bu kahvaltıda bir araya getiren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Bugün beraber kahvaltı yaptıkları öğretmenlerin birçoğuna ‘Dostum, abim ve hocam’ dediğini ifade eden ve bu nedenle de büyük gurur yaşadığını kaydeden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sanat İşleri Müdürü Serkan Tekin, “Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlere başkanımızın selamını getirdim. Tekrardan öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin