BAŞKAN ARDA’DAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL RESEPSİYON
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

BAŞKAN ARDA’DAN ÖĞRETMENLERE ÖZEL RESEPSİYON

Facebook'ta paylaş
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ilçedeki eğitim camiasına bir resepsiyon verdi. Gaziemir Belediyesi giriş katında düzenlenen resepsiyona öğretmen ve idareciler yoğun ilgi gösterdi.
26/11/2019 , 12:01:09

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ sıfatının verildiği 24 Kasım 1928 yılının yıldönümü, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor.

Atatürk’ün; Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin hedef gösterdiği Muasır Medeniyetler seviyesinin üstüne ulaşmada en büyük faktör olan öğretmenlik mesleğini icra edenleri onurlandırmak amacıyla her 24 Kasım ülkemizde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Gaziemir’de 24 Kasım Öğretmenler Günü okullarda ve sosyal yaşamın her alanında kutlanırken toplumun tüm kesimleri öğretmenlere olan sevgi ve saygılarını ifade ediyor.

Gaziemir Belediyesi’de 24 Kasım dolayısıyla ilçedeki eğitim camiası için bir resepsiyon düzenledi.

Gaziemir Belediyesi’nin giriş katında verilen resepsiyona ilçede eğitim veren öğretmen ve idareciler yoğun ilgi gösterdi.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte gecenin ev sahipliğini üstlenen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda öğretmenlerin her zaman yanında olduklarının mesajını verdi.

Göreve seçilmesinin ardından düzenlenen ilk resepsiyonda kısa bir konuşma yapan Başkan Arda “Son yıllarda kitaplardan uzaklaşan; tabletlere, telefonlara bağımlı bir nesil ile karşı karşıyayız. Çocuklarımızı bu sanal dünyadan kurtaracak, düşünmeye yöneltecek, okumaya ve gerçek dünyaya uyum sağlamalarına yardımcı olacak olanlar aileler ile birlikte öğretmenlerimizdir. Bu bağımlılık yaratan teknoloji ile ilgili yeni fikirler üretmeli, sorgulayan nesiller yetiştirmek için neler yapabileceğinizi araştırmalısınız. Öğretmenlerimizin yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları biliyoruz. Bu durum sizi ümitsizliğe sürüklemesin. Aksine okumaya, öğrenmeye ve öğretmeye; mesleğe başladığınız ilk yıllarınızdaki istek ve azimle devam edin. Kutsal bir görevi azimle yapan tüm öğretmenlerimizin her zaman yanında olacağımızı unutmayın”dedi. 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin