Halk Ege Et’in İzmir şubesi Buca'da açıldı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

Halk Ege Et’in İzmir şubesi Buca'da açıldı

Facebook'ta paylaş
Tunç Soyer: “Kooperatiflerimiz ve birliklerimizle işbirliği yaparak 7 bölge 81 vilayetten ürünleri İzmir’de Kemeraltı’ndan başlayarak Türkiye’nin her yerindeki tüketicilerle buluşturacağız.”
27/12/2019 , 18:55:26

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşu Halk Ege Et, "Kaliteli, güvenilir, hijyenik ve ekonomik yerli et" sloganıyla Aydın dışındaki ilk şubesini İzmir Buca'da açtı. Menderes Caddesi’ndeki Halk Ege Et’te et ürünlerinin yanı sıra İzmir, Tunceli ve Aydın’dan kooperatiflerin ve birliklerin ürünleri de yer alıyor.

Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halk Ege Et’in küçük dükkanlarından Türkiye’ye muazzam bir mesaj verildiğini söyledi. Başkan Soyer, CHP’li 11 belediye başkanı olarak aylardır yaptıkları düzenli toplantılarda en çok üretim konusuna kafa yorduklarını belirterek şöyle devam etti: “Dedik ki biz, bu bereketli topraklarda tekrar üretimi başlatacağız. Üreticinin ürettiğini satın alacağız ve vatandaşlarla buluşturacağız. Bugün o büyük projenin ilk adımını atıyoruz. Konuştuklarımızı ilk defa hayata geçiriyoruz. Öncü adım Özlem Başkan’ın adımıdır. Bu yolu beraber açacağız ve bütün Türkiye’ye örnek olacağız. İzmir’den Aydın’dan yayılan bu ışık bütün T&u uml;rkiye’yi saracak ve başka bir Türkiye mümkün bunu bütün Türkiye görecek.”

Üretici dükkanları açılacak

 Halk Ege Et Market’in açılışında Soyer, kooperatif ve birliklerle işbirliği yaparak 7 bölge 81 vilayetten ürünleri İzmir’de Kemeraltı’ndan başlayarak Türkiye’nin her yerindeki tüketicilerle buluşturacaklarını duyurdu. Soyer, “Bunun için üretici dükkanları açmaya başlayacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kırsal kalkınmaya çok önem verdiklerini dile getirerek “Halk Ege Et şubesinde doğal ürünleri sizlerle buluşturmanın gururunu yaşıyorum. En büyük teşekkürüm İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, bu organizasyonda çok yardımcı oldular” şeklinde konuştu.

Açılış töreni için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş tebrik mektubu gönderirken törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, Köy-Koop İzmir Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer, parti üyeleri, STK temsilcileri ve birçok yurttaş katıldı.

  

14 şubeyle hizmet veriyor

Ege Et, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşu olarak toplamda 14 şubesiyle hizmet veriyor. Ege Et’in Kuyucak, Köşk, Koçarlı, Çine, Kurtuluş, Balık Hali, Nazilli, Mimarsinan, Çarşamba, İncirliova, Söke, Germencik, Didim, Sultanhisar ve Kuşadası’nda şubeleri bulunuyor. Ege Et günlük 200 büyükbaş, 600 küçükbaş canlı hayvan kesimi, 90 ton et soğutma ve dinlendirme kapasitesine sahip. Şubelere dağıtım yapmak için ise 6 firgo aracı bulunuyor.

İzmir şubesinde İzmir'in Güreli Mahallesi ve Bademli Mahallesi'nden süt ürünleri de yer alıyor. Bunun yanı sıra Tunceli Ovacık Kadın Girişimi, Yenipazar Kadın ve Tunceli Pülümür Tarımsal Kalkınma kooperatiflerinin de ürünlere markette yer veriliyor. Markette Didim Belediyesi'nin DIDYMA ve Germencik Belediyesi'nin INYA markalı ürünler de bulunuyor.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin