Gaziemir’de türkü gecesi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Gaziemir’de türkü gecesi

Facebook'ta paylaş
Yeni Yıl Konseri’nde, Şef Ali Hikmet Gökçen yönetiminde sahneye çıkan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, seslendirdikleri türkülerle seyirciye muhteşem bir türkü ziyafeti yaşattı.
09/01/2020 , 10:17:16

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Yeni Yıl Konseri’nde seyirciyle buluştu. Müzik topluluğu, Şef Ali Hikmet Gökçen’in yönettiği konserde, Anadolu’nun her yöresinden türküler seslendirdi. Birçoğu ilk defa sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan koristler, koro ve solo türküler seslendirerek müzikseverlerin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, koristlerin seslendirdiği türküler seyirciyi kimi zaman duygulandırdı kimi zaman da eğlendirdi.
Performanslarıyla dinleyiciye unutulmaz bir konser yaşatan sanatçılara, başta Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda olmak üzere salonu dolduran Gaziemirliler hep bir ağızdan eşlik etti. Hayat verdikleri eserlerle müzik severlere muhteşem bir gece yaşatan sanatçılar, uzun süre ayakta alkışlandı.

Sanata ve spora tam destek
Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, koro şefi Ali Hikmet Gökçen’e anı objesi verdi, teşekkür etti. “Türkülerle içimizi ısıttınız. Muhteşem bir konserdi, hepiniz harikaydınız” diyen Başkan Halil Arda, koristleri kutladı.
Kültür sanat, spor çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Halil Arda, “21 farklı sanat kursumuzda bin 865 kursiyerimize hizmet veriyoruz. 21 spor branşında da bin 992 vatandaşımıza spor yaptırıyoruz. Kültür sanat ve spora desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Konserler devam edecek
Belediyenin kültür sanat etkinlikleri kapsamında 13 Ocak Pazartesi günü Gaziemir Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 90’lar Gecesi Konseri’nde sahne alacak.  Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konser saat 20.00’de başlayacak. Şubat ayında ise Gaziemir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, sanat müziği sevenlerle buluşacak.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin