Seydiköylüleri ve Gaziemirlileri bir araya getiren gece!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Seydiköylüleri ve Gaziemirlileri bir araya getiren gece!

Facebook'ta paylaş
10.Kuruluş yıldönümünü kutlayan Seydiköylüler Derneği Dostluk ve Dayanışma Gecesi’nde, Seydiköylüler ve Gaziemirliler buluştu. Geceye Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçel, Belediye Başkanı Halil Arda başta olmak üzere yüzlerce davetli katıldı.
24/02/2020 , 16:29:47

Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle Gaziemir’deki sivil toplum kuruluşları arasında öne çıkan Seydiköylüler Derneği 10. Yılını kutluyor. 2020 etkinliklerinin ilkini Dostluk ve Dayanışma Gecesi ile gerçekleştiren Seydiköylüler Derneği önümüzdeki aylarla birlikte yoğun bir tempoya hazırlanıyor.

Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılım yine önceki yılları aratmayacak kadar yüksekti.

10.Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne aralarında; Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçel, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP PM Üyesi Umut Tekin, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Ergül, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyesi İlhan Özköse, İzmir Balgöç Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy, MHP İlçe Yönetimi adına Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Aydın Kemahlı, Gaziemir’in önceki dönem belediye başkanı Halil İbrahim Şenol, CHP eski ilçe başkanlarından Yüksel Demirsoy, ADD Gaziemir Şubesi Başkanı Gülen, Özcan, Ege Pomaklar Derneği Başkanı Gürbüz Öngören, Disk Emekli Sen Gaziemir Şubesi Başkanı İsmail Dönmez, Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ulaş Şırlancı, Gaziemir Gençlik Spor eski yönetim kurulu üyelerinden Erdem Kılıç, Serdar Muçay, önceki dönem belediye meclis üyelerinden Erhan Cantürk ve Hasan Böberci’nin de  bulunduğu yüzlerce davetli katıldı. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan eski belediye başkanlarından Adnan Yüksel’in selamını Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari tarafından iletildi. 10. Dostluk ve Dayanışma Gecesi’nin Onur Konuğu Gaziemir’de uzun yıllar hizmet vermiş olan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Eyigör’se plaket takdim edildi. 1999-2004 döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olan Gaziemir eski meclis üyesi Hasan Böberci’de Seydiköy kültürüne yaptıkları katkı nedeniyle ‘Seydiköylü’ bir vatandaş sıfatıyla Dernek Yönetimi’ne ‘Teşekkür Plaketi’verdi.

 

 

KAYMAKAM, BELEDİYE BAŞKANI YAPTIĞI FAALİYETLERDEN DOLAYI SEYDİKÖYLÜLER DERNEK BAŞKANI HAKAN SÜVARİ’YE VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

 

Seydiköylüler Derneği’nin 10.Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçel, Belediye Başkanı Halil Arda yaptıkları konuşmalarda derneğin çalışmalarını överken başta dernek başkanı Hakan Süvari olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür etti.

 

Kendisi de Seydiköylü olan ve bir dönem meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yapan Hasan Böberci ise Seydiköylü biri olma sıfatıyla Seydikölüler Derneği’ne teşekkür plaketi sundu.  

 

KAYMAKAM AHMET SÜHEY ÜÇEL: GAZİEMİR’DE HEP GÜLER YÜZLERLE KARŞILAŞTIK

 

Seydiköylüler Derneği’nin 10.Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçel göreve beş ay önce başlamasına karşın ilçede çok olumlu izlenimler edindiğini ifade etti. Kaymakam Üçel gecede yaptığı konuşmada şöyle konuştu;

 

“Gaziemir’deki görevime Eylül (2019) ile başladık. Bu geçen 5 aylık sürede Gaziemir’i çok sevdik. Daha önce Anadolu’nun çeşitli yerlerinde kaymakamlık yaptık. Memleketim Sivas. Memleketimizin güzel bir yerinden geliyoruz. Bende oranın yerlisiyim. Çünkü bu yerlilik kavramı çok önemli. Amcalarımız, teyzelerimiz bunu çok daha iyi bilirler, gün geçmiyor ki yolda selam verdiğimiz arkadaşlar giderek azalıyor. Yerlilik kavramı çok önemli arkadaşlar. Bunu çok iyi bilmemiz lazım. Bunu bir sivil toplum kuruluşu üzerinden hem de böyle birlik, beraberlik üzerinden devam ettirmeliyiz. Biz Gaziemir’de güzel insanlarla karşılaştık, tanıştık. Hep güler yüzler gördük. İnşallah bundan sonraki görev süremizde de devam edecek. Ben eşimle birlikte sosyal faaliyetlere önem veren birisiyim. Fırsat buldukça esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz. Şehit Ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Dezavantajlı gruplarımızı ziyaret ediyoruz. Tabii ki devletin birliği, bütünlüğü ve beraberliği çerçevesinde gerek belediye teşkilatımızı gerekse diğer ilçe kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla güzel ilişkiler gerçekleştirmek istiyoruz. Güzel projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Siz değerli Seydiköylüleri de Gaziemirlileri de yanımızda görmek istiyoruz. Bundan sonraki böyle etkinliklere davet edildikçe eşimle birlikte bende katılacağım. Bundan sonra on beş gün sonra yine böyle bir program olacak, bir mani olmaz ise o programa da eşimle birlikte katılacağım. Bu vesile ile bizi gecelerine davet eden Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.”   

 

 

 

BAŞKAN HALİL ARDA: SEYDİKÖYLÜLER ARTIK BU MİSYONLA YENİDEN YAŞANABİLİYOR.

 

Seydiköylüler Derneği’nin 10.Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’da gecede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı;

 

“Geçen yıl aday olarak buradaydım. Bu yıl belediye başkanı olarak aranızdayım. Bu onuru bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 10 gün önce babamı kaybettim. Acım çok taze. Ama Seydiköylüler Derneği’nin yemeği olunca gemlemezlik edemezdim. Babam 100 yaşında hayata gözlerini yumdu. O bir Kavalalı, Korculu’ydu. Bize son kalan mirasın temsilcileriydi. Rahmetle anıyorum. Acılı günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar büyük zorluk yaşadılar. Fakirdiler. Belki yamalı pantolonlar giyiyorlardı. Ama onurlu insanlardı. Bize iyi insan olmanın öğretisini, mirasını bıraktılar. Hepsini saygıyla anıyorum. Seydiköy maalesef artık büyük bir kente dönüştü. Maalesef diyorum. Çünkü özlüyorum. Gaziemir’e sonradan gelip yerleşmiş olan Anadolu’nu değişik yörelerinden insanların gidebilecekleri bir köyleri var. Bayramda, seyranda o köylerine gidip hasret gideriyorlar. Ama bizim gidecek bir köyümüz kalmadı. Maalesef o köyümüz bir kente dönüştü. Biz o kültürü artık Seydiköylüler Derneği gibi derneklerle, bu misyonu taşıyan yönetim kurulundaki arkadaşlar gibi yaşatabiliriz. Başta Hakan Süvari Başkan olmak üzere, 10 yıl boyunca emek veren Seydiköylüler Derneği yönetimine teşekkür ediyorum.”

 

 

DERNEK BAŞKANI HAKAN SÜVARİ: GECEMİZE KATILAN TÜM DAVETLİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

 

 

 

Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari gecenin açılış konuşmasında duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti;

 

“On yıl önce kurduğumuz derneğimiz 2020 yılında da bir çok etkinliği gerçekleştirecek. Bu yıl kaymakamımızı, belediye başkanımızı yeniledik. Kaymakamımız ve değerli eşi, belediye başkanımız ve değerli eşi, eski belediye başkanımız ve değerli eşi de aramızda. Onlara katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki gecemiz için bir onur konuğu belirledik. 10.Gecemizin Onur Konuğu Dr. Ahmet Eyigör. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Muhacırlar kaybedilmiş topraklarımızı aziz hatırasıdır.” Bizler bu toprakların temel taşıyız. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün hemşerileriyiz. Ben iki rengi çok sevdim. Birincisi Türk Bayrağımızın Al rengi. Bir diğeri ise Mavi renk. O mavi renk Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gözlerinin rengidir.”

 

Kuşadası Sealight Resort Hotel’de gerçekleştirilen gecenin sunucusu Mustafa Karslıoğlu Seydiköylüler Derneği başkanı Hakan Süvari ve yönetim kurulu üyeleri Fatma Erden Keçikçi, Öner Kılıç, Aydın Tülü, İsmail Calpbinici, Deniz Doğan ve Tülay Acar’ı dede lakapları ile tanıttı. Gaziemir Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Halil Arda’nın yaptığı protokol konuşmalarının ardından, hazırlanan 10. Yıl Pastası’nı Yönetim Kurulu, Kaymakam, Belediye Başkanı ve önceki dönem belediye başkanı birlikte kesti.

Seydiköylüler 10.Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ne katılan konuklar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar birlikte eğlenirken bir daha gece için ise şimdiden sözleşti.

 

SEYDİKÖYLÜLER DERNEĞİ 10. DOSTLUK VE DAYANIŞMA GECESİ

ÖNCESİ OTELE GİRİŞ VE GÜNDÜZ RÖPORTAJLARI (VİDEO)

     

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin