AK PARTİ GAZİEMİR’E ATAMA YÖNETİM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ GAZİEMİR’E ATAMA YÖNETİM

Facebook'ta paylaş
Kongre süreci Covit 19 pandemisi nedeniyle ileri tarihe ertelenen Ak Parti Gaziemir’de kongre sürecine kadar yeni yönetim atandı. Serdar Muçay’ın ilçe başkanlığında 30 kişilik yönetimde 2004-2009 döneminde de görev yapan isimlerde yer alıyor.
31/05/2020 , 12:47:26

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziemir İlçe Kongresi takviminde genel merkezden onay alarak ilçe başkan adayı gösterilen Eczacı Serdar Muçay’ın koltuğa oturması kongreyle değil, atama yöntemiyle gerçekleşti. Covit 19 pandemi sürecinde ertelenen ilçe kongresi yapılıncaya kadar Ak Parti genel merkezi tarafından Serdar Muçay’ın ilçe başkanlığında yeni yönetim kurulu ataması gerçekleştirildi.

 

Son ilçe kongresinde yine genel merkezin onayı ile Gaziemir ilçe başkanı olarak aday gösterilen ve tek adayla gerçekleşen kongrede Nazmi Yılmaz ve yönetimi seçilmişti. 2019 seçimleri sürecinde Ak Parti ilçe başkanı Nazmi Yılmaz’ı belediye başkan adayı göstermiş ve yerine ilçe yönetiminden Erol Kaya ilçe başkanı olarak atanmıştı. Erol Kaya’nın ilçe başkanlığı görevini ilçe kongresine kadar sürdürmesi beklenirken Covit 19 sürecinde genel merkez tarafından yapılan görevlendirme ile Serdar Muçay ileç başkanı olarak görevlendirilmişti. Serdar Muçay’ın hazırladığı ilçe yönetim kurulu listesi genel merkez tarafından onaylanmasıyla birlikte atama süreci tamamlanmış oldu.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı Serdar Muçay. İlçe yönetim kurulu üyeleri; Orhan Hacıoğlu, Didem Baysal, Cafer Öztürker, Yasin Mazlum, Hüseyin Aslan, Erdem Kılıç, Mustafa Uğurlu, Arif Hepkavalalı, Erhan Cantürk, Bülent Demirkesen, Mehmet Gereme, Sezer Sarı, Abdüllatif Sert, Kübra Zeren, Mustafa Gürsoy, Tamer İntepe, Ahmet Fazıl Kaya, Canan Çam, Fatime Terzioğlu Aykaş, Veli Oto, Mehmet Gençer, Ramazan Bıçakçı, Bülent Mısırlıoğlu, Emrullah İşlek, İdris Yaşar, Musa Tınaztepe, Yeşim Göker, Kübra Kocagül ve Suat Çıtkap.    

 

Serdar Muçay’ın listesinde yer alan isimlerin bazı isimlerin, partinin 2004-2009 yerel iktidarı döneminde ilçe yöneticiliği, meclis üyeliği yapan isimlerde de oluşması dikkat çekiyor. Yine 2014-2019 döneminde partide seçilmiş meclis üyeliği, parti kademelerinin yönetimlerinde yer alan isimler de Muçay’ın yeni yönetiminde yer alırken, bir önceki ilçe yönetimden ise az sayıda isim kendine yer bulabildiği dikkatlerden kaçmıyor. Son seçim sürecinde Ak Parti listesinden seçilen hiçbir belediye meclis üyesine de yönetim listesinde yer alan isim bulunmuyor.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu’na atanan isimler arasında yer alan Orhan Hacıoğlu bir önceki yönetim kurulunda teşkilat başkanı olarak görev yapmaktaydı. Yine yönetim kurulu listesinde yer alan Didem Baysal ilçe kadın kolları önceki başkanı olarak, Bülent Demirkesen Ak Parti’nin 2004-2009 yerel iktidarı sürecinde ilçe yöneticisi, Cafer Öztürker, Mustafa Uğurlu, Arif Hepkavalalı’da yine bu dönemin önemli isimleri olarak ilçe kamuoyu tarafından tanınıyordu. 2004-2009, 2009-2014 ve 2014-2019 dönemlerinde belediye meclis üyesi olarak görev yapan Yasin Mazlum ise hem yerel iktidar hem de yerel muhalefet dönemlerinde partisini temsil eden tecrübeli bir isim olarak yeni yönetimde yer aldı. 2014-2019 dönemlerinde Ak Parti Gaziemir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olarak görev yapan Hüseyin Aslan’da Serdar Muçay’ın yönetimine aldığı tecrübeli bir başka isim. Erhan Cantürk, Mehmet Gereme’de yeni yönetime giren bir önceki dönemin belediye meclis üyeleri. Serdar Muçay’ın uzun yıllardır birlikte siyaset yaptığı ve Hüseyin Uzun’un döneminde ilçe yöneticilerinden Erdem Kılıç’ta Ak Parti’nin yeni yönetiminde yer alan bir başka isim. 2009-2014 döneminde Binbaşı Reşat Bey Mahallesi muhtarı Ramazan Bıçakçı’da Serdar Muçay’ın yönetimine girdi.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay’ın önümüzdeki günlerde yönetim kurulu içinde yapacağı görevlendirmeler ise parti tabanında da merakla bekleniyor.   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin