‘Sabah’ kurultaya gitmeyen Deniz Arda’nın, delegelere korona bulaştırdığını iddia etti!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

‘Sabah’ kurultaya gitmeyen Deniz Arda’nın, delegelere korona bulaştırdığını iddia etti!

Facebook'ta paylaş
Sabah Gazetesi’nde çıkan haberde geçtiğimiz günlerde ve yoğun koronavirüs önlemleri arasında gerçekleşen CHP Kurultayı’nda aralarında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve eşinin de bulunduğu 30 delegenin covit-19 testlerinin pozitif çıktığını ileri sürüldü.
04/08/2020 , 13:40:32

Erhan Öztürk imzalı haber Sabah Gazetesi’nde ve resmi internet sitesinde 04.08.2020 tarihinde şöyle paylaşıldı;

KORKULAN OLDU Koronavirüs skandalının ardından Genel Başkan, parti yönetimi, belediye başkanları ve parti kurultayının tüm delegeleri kurultayın ardından gittikleri şehirlerinde test yaptırdı. Maske, mesafe ve temizlik önlemlerinin yetersiz kaldığı kurultayın ardından yapılan testlerde korkulan oldu. İkinci filyasyon çalışmasının ardından koranavirüse yakalanan CHP'li sayısı 78'e yükseldi. Bunların arasında İzmir'in Gaziemir ilçesi Belediye Başkanı Halil Arda ile eşi de var.”

Bu duruma tepki gösteren Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşi Deniz Arda’nın Ankara’daki kurultaya katılmadığını ve kendisinin de koronavirüse yakalanmadığını açıkladı.

Halil Arda sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Sabah’ın bu haberine ironi yaparak cevap verdi; “Sabah’ yine dezenformasyon görevini yerine getirmiş. İktidara yürüyüş kurultayımız Sabah’ı o kadar korkutmuş ki, kurultayda Koronavirüse yakalandığımı yazmışlar. Hatta katılmayan eşim bile kurultayda virüse yakalanmış. İçinde bizimle ilgili hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber iktidar medyasının geldiği nokta adına çok üzücü. Hizmet ateşimizin yüksekliği bu medyayı yanıltmış olabilir.”

 

Deniz Arda koronavirüs tedavisi görmüş ve hastalığı atlatmıştı

Geçtiğimiz Nisan ayında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve eşi Deniz Arda kontrol amaçlı olarak Covit-19 testi yaptırmış ve eşinin testi pozitif çıktığını kamuoyuna açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından evinde kontrol ve tedavi altına alınan Deniz Arda verilen ilaçlarla sağlığına tekrar kavuşmuş ardından yapılan testlerinde negatif olduğu açıklanmıştı. Deniz Arda’nın tedavi süreci devam ettiği süreçte de yakın çevresinde ve temas alanlarında 55 kişiye de covit-19 testi yapılmış ve söz konusu kişilerin hiç birinde koronavirüse rastlanmadığı testlerin negatif çıktığı ilgili kişilere bildirilmişti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 12:27:43
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin